Sim Only Vergelijken

Als je geld wilt besparen op je telefoonrekening, dan is het zinvol om af en toe eens te kijken of je niet beter kunt overstappen. Hier ontdek je hoe je kunt vergelijken voor het goedkoopste sim only abonnement.

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is overstappen helemaal niet meer ingewikkeld. De nieuwe provider regelt dit meestal voor je, mét nummerbehoud. Je hoeft dan dus ook niet iedereen op de hoogte te brengen van je nieuwe nummer. Scheelt weer werk!

Bovendien kan het je dus heel veel geld schelen. Zelfs een verlaging van 10 euro in de maand levert je op jaarbasis al meer dan 100 euro op. En als jij één van die mensen bent die maandelijks tussen de 40 en 50 euro kwijt is, dan loopt je besparing op tot honderden euro’s.

Maar hoe weet je nu waar je voordelig zit? Met deze tool kun je gemakkelijk Sim Only abonnementen vergelijken. Je kunt zelf aangeven wat je voorkeur heeft; hoeveel belminuten wil je? Hoe groot moet je internetbundel zijn? En wil je wel of geen 4G?

(Scroll meteen even naar beneden voor mijn eigen resultaat!)

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Dit leverde sim only abonnementen vergelijken mij op

Ik moet eerlijk zeggen: ik dacht altijd dat ik bij Telfort het goedkoopst uit was. Ik heb natuurlijk meteen even ingelogd en betaal momenteel elke maand 21,63 voor 10 GB internet, 300 belminuten en 300 sms’jes. De belminuten en sms’jes gebruik bijna niet. Het internet wel, maar niet zó veel.

Als ik nu mijn gegevens invoer én aangeef dat ik graag 4G wil hebben, krijg ik te zien dat ik dan ook prima uit de voeten zou kunnen met Simpel. Daar zou ik 2 jaar lang 15 euro per maand betalen voor 125 belminuten, 10000 MB en 1000 sms’jes.

Een besparing van bijna 160 euro in die twee jaar! En als ik genoegen kan nemen met 5 GB internet, betaal ik voor onbeperkt bellen en 1000 sms’jes zelfs maar 10 euro per maand. Dat zou me, inclusief de eenmalige administratiekosten van 20 euro, over twee jaar een besparing van bijna 260 euro opleveren.

Ik ga even overstappen 😉

Bekijk op welke manieren je nog meer maandelijks geld kunt besparen >>