Podcast

De Money Mind Podcast is de podcast van de Money Mind Academy en LekkerLevenMetMinder.nl. Voor alles over money, mind en ondernemen.

Mijn naam is Adine en ik ben hier om jou te helpen financieel onafhankelijk te worden en een rijker leven te leiden.

Dat doe ik door hier te publiceren op LekkerLevenMetMinder.nl, maar ook op MoneyMindAcademy.nl. Daarnaast inspireer ik je graag via Instagram en natuurlijk via deze podcast. Mijn streven is je in zo kort mogelijke tijd wat waardevols mee te geven. Of dat nu praktische informatie is, of iets om over na te denken. Inspiratie of een trend op het gebied van geld. De meeste podcasts duren maximaal een minuut of 20, dus je kunt ze gemakkelijk even beluisteren tijdens het maken van een ommetje, een momentje voor jezelf of in de auto.

Meer weten? Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de Money Mind Academy: een mooie community boordevol interessante trainingen over geld. En mensen om ongegeneerd over geld te praten, natuurlijk!

>> Ga meteen naar de Money Mind Academy

Je vindt de Money Mind Podcast hier, maar natuurlijk ook via alle bekende kanalen. Je kunt je bijvoorbeeld abonneren via Spotify en iTunes. Word je blij van de afleveringen en mogen er van jou wel véél sneller nieuwe afleveringen bij komen? Laat dan gerust een fijne review achter op bijvoorbeeld iTunes. Hoewel ik helemaal voor interne motivatie enzo ben, helpt dat natuurlijk ook wel mee 😉