Corona-korting

Veel bedrijven gebruiken de Corona-crisis als aanleiding om extra korting te geven op hun producten of diensten. Hier vind je een overzicht van alle acties (start- en einddatum genoemd indien van toepassing).

• Ja hoor, ze zijn er: je kunt inmiddels ook zélf sneller een coronatest uit laten voeren. Wel vooral interessant voor werkgevers; je moet het namelijk wel zelf betalen. En voor werkgevers (of ondernemers) zijn die kosten – vanaf 45 euro – in ieder geval aftrekbaar.

Een gratis zomerdekbed ter waarde van minimaal 139,99 euro. Bij besteding van minimaal 39,99 euro uit de categorie onder de link. En da’s helemaal niet gek, want daar heb je dus al dekbedovertrekken vanaf 14,99 euro. En je kunt combineren; je kunt rustig eenpersoonsdekbedovertrekken bestellen, maar wél een tweepersoonsdekbed gratis ontvangen!

Mijn kneusjes• Groen = gezond. Hier kun je voor slechts 17,50 19,50 23,95 euro enorme pakketten ‘kneusjes’ bestellen: mooie planten die nog hartstikke goed zijn, maar niet meer goed genoeg voor de verkoop. En die zijn er nu nogal veel, omdat er nu eenmaal minder via winkels wordt verkocht. Heb de tip zelf ergens op Insta gezien en mijn pakket is inmiddels aangekomen. Zo heb je er zelf plezier van én steun je een ondernemer. Win-win. Je vindt ze trouwens bij de Voordeelpakketten.

• Een paar nachtjes weg? Hier boek je een hotelovernachting inclusief ontbijt in een Fletcher-hotel voor 2 personen voor 59,90 euro! Via een voucher, die je nog tot en met 31 december 2020 kunt verzilveren, dus je hoeft niet eens haast te hebben. (Kleine lettertjes: per boeking betaal je 5 euro reserveringskosten, voor 4-sterren en verblijf in het weekend betaal je wat bij.)

Dagje uit kan natuurlijk ook, hier bestel je tickets voor Safaripark de Beekse Bergen met een leuke korting.

• Onbeperkt magazines lezen: hier doe je dat met een soort Netflix-abonnement voor nog geen tientje per maand. En: de eerste twee maanden zijn gratis.

Een gratis beleggingsrekening bij mijn favoriete broker, deels omdat die verder ook lage tot geen kosten rekent.

Beleggingsrekening zónder wachtrij én de eerste drie maanden zonder service fee

Misschien is dit wel het moment om te kijken of je ook nog kunt besparen op je hypotheek. Deze partij helpt je daarbij.

Gratis online sportlessen voor kinderen

Wil je dit artikel later (nog een keer) lezen? Bewaar ‘m dan op Pinterest:

Gezellig thuis met stevige korting | Corona Korting