Leuke deals

Ik kom regelmatig leuke acties en deals tegen, en omdat ik die niet altijd met iedereen persoonlijk kan delen, leek het me handig er een pagina van te maken. Ik doe mijn best deze zo vaak mogelijk te updaten, zodat er geen verlopen acties op staan, maar mocht je toch iets zien dat niet meer klopt; laat het me gerust weten.

Mijn kneusjes• Groen = gezond. Hier kun je voor een leuk bedrag enorme pakketten ‘kneusjes’ bestellen: mooie planten die nog hartstikke goed zijn, maar niet meer goed genoeg voor de verkoop. En die zijn er nu nogal veel, omdat er nu eenmaal minder via winkels wordt verkocht. Heb de tip zelf ergens op Insta gezien en mijn pakket is inmiddels aangekomen. Zo heb je er zelf plezier van én steun je een ondernemer. Win-win. Je vindt ze trouwens bij de Voordeelboxen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je bovendien nog 10 procent extra korting.

Dagje uit kan natuurlijk ook, hier bestel je tickets voor de leukste dagjes uit met een leuke korting.

• Voordelig bellen doe ik zelf via Simpel. Ze hebben nu weer een actie lopen waarbij je onbeperkt kunt bellen én 14 GB per maand krijgt voor een tientje.

• Ik speel af en toe wat met crypto’s, maar zit er lang niet zo diep in als Madelon Vos. Wil je daar meer over leren, dan kun je dat in haar Crypto en Trading Academy doen. Met de code 10procent krijg je 10 procent korting.

• De huizenmarkt kan straks weer een stuk aantrekkelijker worden. Zoek jij nog een nieuw huis? Hier kun je gratis een checklist voor een succesvolle bezichtiging downloaden.

• Onbeperkt magazines lezen: hier doe je dat met een soort Netflix-abonnement voor nog geen tientje per maand. En: de eerste twee maanden zijn gratis.

Een gratis beleggingsrekening bij mijn favoriete broker, deels omdat die verder ook lage tot geen kosten rekent. Fijn, want én fondsen, én ETF’s, én losse aandelen.

Beleggingsrekening met iets meer begeleiding waarbij je de eerste drie maanden geen service fee betaalt. Je doet het hier nog steeds zelf, maar kunt alleen kiezen uit bepaalde fondsen en ETF’s, waardoor je dus niet (alleen) met specifieke aandelen werkt.

Gratis online sportlessen voor kinderen