IN DE MEDIA

LekkerLevenMetMinder.nl, de Money Mind Academy én ik zijn regelmatig terug te vinden in de Nederlandse pers. Supergaaf natuurlijk, dus een selectie uit deze berichten deel ik graag met jullie!

Adine Versluis Nu.nl

"Crowdfunding uit idealisme? Je kunt er ook goed mee verdienen."

"Adine Versluis is zo'n crowdfunder die zoekt naar het beste rendement. In een periode waarin ze weinig te besteden had, stak ze kleine bedragen in crowdfundprojecten. Het rendement is veel hoger dan de spaarrente, redeneerde zij." Lees verder >>

Adine Versluis in FD

FD: "Hoe regelen deze ondernemers hun pensioen?"

"Ik heb een pensioenplan met sparen via de FOR, pensioenbeleggen, gewoon beleggen, de hypotheek aflossen en passief inkomen [...]."

Adine Versluis in Vriendin

Vriendin: "Heb jij last van financiële FOFO?"

Stop je je bankafschriften het liefst ongelezen weg? Schuif je pensioenzaken voor je uit? Dan is de kans groot dat je lijdt aan financiële Fear of Finding Out. En daar kun je iets aan doen! [...] Adine Versluis geeft tips om bewuster met geldzaken om te gaan.

Adine Versluis in NRC online
Adine Versluis in NRC

"Léven, niet werken voor de vaste lasten."

Het kopen van haar droomhuis dreigde in een financiële nachtmerrie te veranderen. Sindsdien heeft Adine Versluis een fascinatie voor bewust en slim omgaan met geld. In drie jaar tijd loste ze 70.000 euro extra aan hypotheekschuld af. Nu wil ze genoeg vermogen opbouwen om zich financieel vrij te voelen. Versluis deelt haar ervaringen op haar eigen website lekkerlevenmetminder.nl.

Adine Versluis in FD Persoonlijk

FD Persoonlijk

... beheert de websites lekkerlevenmetminder.nl en moneymindacademy.nl, waarop ze praktische tips en psychologische inzichten geeft voor bewust omgaan met geld.

Adine Versluis op Dutch Girlboss

Interview met Dutch Girlboss Adine Versluis ”Probeer niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar leer van mensen die doen wat jij graag wilt doen."

Adine Versluis is 32 jaar en is al ruim tien jaar ondernemer. Na haar studie is ze direct gestart met haar onderneming, ze heeft meer klanten in het buitenland dan in haar eigen provincie. Wil je weten hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen? Lees dan snel verder.

Liebster Award gewonnen
Adine Versluis in Radar Plus

"Weg met de verspilling."

De weerzin tegen het gedachteloze consumeren is niet langer een holle frase van een stelletje alternatievelingen, maar een serieuze levensstijl geworden voor mensen zoals jij en ik. Ze noemen het consuminderen en komen er vrolijk voor uit. 'Als ik vertel waar ik mee bezig ben krijg ik heel veel positieve respons, mensen willen vaak weten hoe ik het doe,' zegt Adine Versluis die een communicatiebureau heeft en sinds de bankencrisis van 2008 serieus begon met consuminderen.