Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 4 december 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://lekkerlevenmetminder.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat wij inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://lekkerlevenmetminder.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld. Echter zullen wij uw browsegedrag en interesses niet profileren voor gepersonaliseerde advertenties.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Instagram en Pinterest om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Instagram en Pinterest zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Instagram en Pinterest zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

Naam Retentie Functie
Statistieken (anoniem)
_ga 2 jaren Opslaan van een unieke gebruikers ID
_gid 1 dag Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
_gat 1 minuut
Statistieken
_gat_UA-* sessie
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

HubSpot

We gebruiken HubSpot voor marketing automation (geautomatiseerde e-mailmarketing).

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
hubspotutk
__hstc
messagesUtk 13 maanden
__hssc 30 minuten
__hsmem
hs-messages-hide-welcome-message 1 dag
hs-messages-is-open 30 minuten
*_key
hs_ab_test sessie
__hs_do_not_track 13 maanden
__hs_opt_out 13 maanden
Delen

Voor meer informatie, lees de HubSpot Privacyverklaring.

Zopim

We gebruiken Zopim voor chat support.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
__zlcmid
__zlcstore
Delen

Voor meer informatie, lees de Zopim Privacyverklaring.

MailMunch

We gebruiken MailMunch voor e-maillijst inschrijvingen.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
mailmunch_second_pageview
Delen

Voor meer informatie, lees de MailMunch Privacyverklaring.

Drip

We gebruiken Drip voor marketing automation (geautomatiseerde e-mailmarketing).

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
_drip_client_*
Delen

Voor meer informatie, lees de Drip Privacyverklaring.

JetPack

We gebruiken JetPack voor adverteren.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
tk_tc
Statistieken
tk_ai sessie Opslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de JetPack Privacyverklaring.

ActiveCampaign

We gebruiken ActiveCampaign voor marketing automation (geautomatiseerde e-mailmarketing).

Naam Retentie Functie
Functioneel
ac_enable_tracking Opslaan van cookie voorkeuren
Delen

Voor meer informatie, lees de ActiveCampaign Privacyverklaring.

WooCommerce

We gebruiken WooCommerce voor webshop management.

Naam Retentie Functie
Functioneel
wc_cart_hash_* sessie Store items in shopping cart
wc_fragments_*
Statistieken
History.store Checks if user has visited the site before
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Ads Optimization

We gebruiken Google Ads Optimization voor het tonen van advertenties.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
google_experiment_mod* 3 maanden Volgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Ads Optimization Privacyverklaring.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
_fbp 3 maanden Volgen van bezoeken over verschillende websites
_fbc Volgen van doelgroep bereik
actppresence 1 jaar Regelen van frequentie van weergegeven advertenties
fbm_ 1 jaar Store account details
fbm_* 1 jaar Store account details
xs 3 maanden
fr 3 maanden Ad delivery
datr 2 jaren Opslaan van browserspecificaties
csm 2 jaren
sb 2 jaren
*_fbm_ 1 jaar Store account details
Functioneel
wd 1 week Bepalen van schermresolutie
act 90 dagen Ingelogd houden van gebruikers
c_user 90 dagen Opslaan van een unieke gebruikers ID
presence sessie Store the user's usage history
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Hotjar

We gebruiken Hotjar voor hittekaarten en schermopnames.

Naam Retentie Functie
Statistieken
_hjid 1 jaar Opslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

Naam Retentie Functie
Functioneel
complianz_consent_status 365 dagen Opslaan van cookie voorkeuren
complianz_policy_id 365 dagen Registreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Google Ads

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
google_pem_mod permanent
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Ads Privacyverklaring.

Google Adsense

We gebruiken Google Adsense voor het tonen van advertenties.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
google_adsense_settings
google_ama_settings permanent
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Adsense Privacyverklaring.

Elementor

We gebruiken Elementor voor content creatie.

Naam Retentie Functie
Statistieken
elementor permanent Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
Google Fonts API geen Vraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Vimeo

We gebruiken Vimeo voor het tonen van video's.

Naam Retentie Functie
0
vuid

 sessie Volgen van bezoeken over verschillende websites
Marketing/Tracking
__utmt_player 2 jaren
Functioneel
vuid 1 minuut Opslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Vimeo Privacyverklaring.

YouTube

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

Naam Retentie Functie
Statistieken
PREF 1 jaar Volgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Diversen

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
tcb_google_fonts
pzz_session_id
prli_visitor
_mailmunch_visitor_id
prli_click_*
mailmunch_subscribed_904192
mp_*_mixpanel
mailmunch_shown_787583
influence_vid
_wp_session
edcal_drafts_drawer
layer-telemetry-
dsc_client_id
street
energyday
allesineenPostcode
ab-version
regio
energy
cache-sprite-plyr
hbuid
influence_outbox
vc4-templates_expiresIn
gas
housenumber
allesineenHuisnummer
place
aantalpersonen
ZD-suid
meter
ZD-buid
housenumber_suffix
telecom_ab_check
postcodeArray
energynight
supplier_id
zipcode
teruglevering
hbs_511374
plyr
verbruiksgegevens
leverancier
vc4-templates
hbv_511374
ZD-store
telecom_ab
ZD-settings
zonnepanelen
influence_sid
complianz_config 365 dagen
woocommerce_items_in_cart
woocommerce_cart_hash
wp_woocommerce_session_217e39d1eb17fec7dc966b304138fb52
wc_cart_created
bulkTime
bulkPage
qbStartCount
HS:Beacon:TopArticles://shortpixel.helpscoutdocs.com
persist:hs-beacon-message-1ae02e91-5865-4f13-b220-7daed946ba25
persist:hs-beacon-1ae02e91-5865-4f13-b220-7daed946ba25
edcal_date
optimisationio_addon_active_tab[wp-disable
__cfduid
optimisationio_sidebar_tab
_mailmunch_seen_month
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

LekkerLevenMetMinder.nl
De Paden 19, 9298PH Kollumerzwaag
Nederland
Website: https://lekkerlevenmetminder.nl
Email: info@lekkerlevenmetminder.nl

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 27 november 2019