Alles-in-één pakket

Heb jij thuis een alles-in-één pakket en ben je benieuwd of dat niet wat goedkoper kan? Met deze tool zet je de prijzen van verschillende aanbieders op een rijtje. Wat kun jij per maand besparen?

Het voordeel van deze methode is dat je dan niet 100 pakketten met elkaar hoeft te vergelijken; dat doet de vergelijker voor je. Tegelijkertijd weet je wel zeker dat je de laagste prijs hebt én dat een pakket voldoet aan de eisen die jij stelt!

Praktische tips

Hoe weet je nu wat voor jou belangrijk is? Ik heb een aantal zaken voor je op een rijtje gezet.

Allereerst doe je natuurlijk de postcodecheck. Dat gebeurt in de vergelijker automatisch. Niet elke leverancier levert op jouw adres. Zeker op het platteland kun je te maken hebben met minder aanbieders. Het is natuurlijk vervelend als je daar pas achter komt nadat je lekker bent gemaakt met een laag tarief.

Ook belangrijk: de juiste internetsnelheid kiezen. Ik had bijvoorbeeld wel eens een mooi pakket – omdat ik graag snel internet wilde. Toen ik tijdens een storing eens contact opnam met de helpdesk, bleek dat op mijn postcode een maximale snelheid gold die overeenkwam met het budgetpakket. Een duurder alles-in-één pakket afsluiten kon wel, maar leverde me geen seconde sneller internet op.

Als je graag tv kijkt, dan zijn zaken als het aantal zenders, de HD-kwaliteit, terugkijken, opnemen, het huren van films, live tv, etc. waarschijnlijk belangrijk voor je. Kijk of die mogelijkheden standaard zijn, of dat je er extra voor moet betalen.

Ook belangrijk: hoe wordt de klantenservice beoordeeld? Waar kun je terecht als je een keer problemen hebt?

Als je met deze zaken rekening houdt, weet je zeker dat je straks een prachtig alles-in-één pakket hebt, tegen de scherpste prijs!