Samenwerken

Over LekkerLevenMetMinder

LekkerLevenMetMinder.nl is sinds 2010 dé website met praktische informatie over slim en bewust omgaan met je geld. Krijg controle over je financiële zaken en geniet van een gelukkiger, vrijer en rijker leven.

Belangrijkste onderwerpen: sparen, besparen, consuminderen, minimalisme, duurzaamheid, beleggen en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geld is hier geen taboe. Sterker nog: op LekkerLevenMetMinder.nl praten we graag over geld. Open, toegankelijk en positief.

LekkerLevenMetMinder.nl trekt maandelijks ruim 80.000 bezoekers, die samen ruim 210.000 pagina’s bekijken. Het gros van de lezers is tussen de 35 en 54 jaar oud. 80% van de bezoekers is vrouw, 20% man. De betrokkenheid (interactie) is al jarenlang zeer sterk. Er zijn weinig Nederlandse blogs die dat kunnen zeggen!

Over Adine

Adine Versluis (1984) is freelance tekstschrijver, ondernemer en fan van personal finance. Ze deelt haar eigen ervaringen in het creëren van een rijker, vrijer en gelukkiger leven en helpt anderen om hetzelfde te doen.

Samenwerken?

Hartstikke leuk! Elke mogelijkheid om de mogelijkheden van een lekker leven met minder bij een groter publiek onder de aandacht te brengen, is natuurlijk fantastisch. Dat draagt bij aan de missie om meer financieel bewustzijn te creëren.

Mogelijkheden

  • Sponsored post
  • Productreview
  • Linkplaatsing
  • Gastpost van LLMM voor jullie website

Op LekkerLevenMetMinder.nl verschijnen alleen posts die door Adine geschreven zijn. Dit zorgt voor optimaal bereik én een sterke betrokkenheid. Samenwerkingen worden alleen aangegaan als ze écht relevant zijn voor het publiek van LekkerLevenMetMinder.nl. Alle samenwerkingen worden natuurlijk gepromoot via de socials van LekkerLevenMetMinder.

Meer weten of onze mediakit ontvangen? Neem contact op via [email protected]

Inzicht in actuele statistieken vind je in de mediakit via Linkpizza.

Wat we niet doen:

  • (Betaalde) Do follow-links plaatsen: vindt Google niet fijn en wij daarom ook niet
  • Oneerlijk zijn of samenwerkingen verzwijgen
  • Linkruil of andere vormen van (ongepaste) linkbuilding

Voor meer informatie, interviews, samenwerking of andere dingen kun je altijd even contact opnemen.