Samenwerken

Over LekkerLevenMetMinder

LekkerLevenMetMinder.nl is sinds 2010 dé website met praktische informatie over slim en bewust omgaan met je geld. Krijg controle over je financiële zaken en geniet van een gelukkiger, vrijer en rijker leven.

Belangrijkste onderwerpen: sparen, besparen, consuminderen, minimalisme, duurzaamheid, beleggen en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geld is hier geen taboe. Sterker nog: op LekkerLevenMetMinder.nl praten we graag over geld. Open, toegankelijk en positief.

LekkerLevenMetMinder.nl trekt maandelijks ruim 20.000 bezoekers, die samen ruim 76.000 pagina’s bekijken. Het gros van de lezers is tussen de 35 en 54 jaar oud. 80% van de bezoekers is vrouw, 20% man. De betrokkenheid (interactie) is al ruim 7 jaar zeer sterk.

Over Adine

Adine Versluis (1984) is freelance tekstschrijver, ondernemer en fan van personal finance. Ze deelt haar eigen ervaringen in het creëren van een rijker, vrijer en gelukkiger leven en helpt anderen om hetzelfde te doen.

Mogelijkheden

  • Sponsored post
  • Productreview
  • Linkplaatsing
  • Gastpost van LLMM voor jullie website

Op LekkerLevenMetMinder.nl verschijnen alleen posts die door Adine geschreven zijn. Dit zorgt voor optimaal bereik én een sterke betrokkenheid. Ook worden samenwerkingen alleen aangegaan als ze écht relevant zijn voor het publiek van LekkerLevenMetMinder.nl. Uiteraard worden alle samenwerkingen ook gepromoot via de socials van LekkerLevenMetMinder.

Meer weten of onze mediakit ontvangen? Neem contact op via info@lekkerlevenmetminder.nl.

Inzicht in actuele statistieken vind je in de mediakit via Linkpizza.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP