Energievergelijker: besparen op je energiekosten

Je kunt elke cent die je hebt maar één keer uitgeven. En ik geef mijn geld het liefst uit aan dingen waar ik blij van word. Of dingen waar ik echt iets aan heb. En om daar genoeg geld voor over te houden, betaal ik natuurlijk liever niet te veel aan dingen die goedkoper kunnen. Daarom is één van mijn jaarlijkse actiepunten: kijken of ik kan besparen op mijn energiekosten. En dat doe ik natuurlijk met mijn eigen, 100% onafhankelijke en betrouwbare Energievergelijker!

After Eight

Ik vind het altijd leuk om te kijken naar mogelijkheden om te besparen die me géén pijn opleveren. Als ik de After Eight-variant van de Lidl ook lekker vind, ga ik bijvoorbeeld niet twee keer zoveel betalen voor ‘de echte’. Ik zou gek zijn! In het tempo dat ik ze eet, kan ik voor dat geld elk jaar ook wel een weekendje weg 😉

Dus speur ik regelmatig naar dingen waarop ik kan besparen, zonder dat ik in hoef te leveren op comfort. Energie is daar een mooi voorbeeld van. Overstappen is tegenwoordig een eitje en overstappen zorgt ervoor dat je flink kunt besparen op je energiekosten.

Toen ik het voor de eerste keer deed, was het verschil in totaal 800 euro op jaarbasis! Als je eenmaal voordelig zit, wordt het voordeel natuurlijk wat kleiner, maar het is nog steeds de moeite waard.

Wil jij ook weten of jij ook kunt besparen op je energiekosten? Gebruik dan deze Energievergelijker om te checken of en bij wie het goedkoper kan. De Energie vergelijker wordt dynamisch bijgewerkt met alle nieuwste informatie, dus hij is altijd up-to-date.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Check of jij kunt besparen op je energiekosten!

100% onafhankelijke energievergelijker

Waarom kun je het beste deze Energievergelijker? Je kunt online talloze Energievergelijkers vinden, maar ze zijn niet allemaal 100% onafhankelijk. Veel energie vergelijkers laten alleen tarieven zien van energieleveranciers die hen commissie geven wanneer je naar hen overstapt.

Begrijp me niet verkeerd: ik vind niet dat er iets mis is met commissie krijgen over het ‘aanbrengen’ van een nieuwe klant. Wat mij betreft is dat win-win (dit is gewoon een vorm van affiliate marketing). Persoonlijk vind ik het echter wél belangrijk dat jij uiteindelijk de beste prijs krijgt. Daarom zie je in deze 100% onafhankelijke energievergelijker alle tarieven. Of ik daar nu een commissie over krijg of niet.

Zo kun jij maximaal besparen op je energiekosten en weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

(Trouwens, het scheelt je natuurlijk nóg meer geld als je gewoon minder energie verbruikt. Wil je weten of jij nog energie kunt besparen en zo ja, hoe? Doe dan deze test van Nibud.)

Full disclosure: de energiemaatschappijen die hierin genoemd zijn, betalen mij niet voor de plaatsing. Mocht je iets via deze Energievergelijker afsluiten, dan krijg ik daarvoor soms wel een kleine vergoeding. Uiteraard betaal jij daar niets extra’s voor.