Corona-korting

Veel bedrijven gebruiken de Corona-crisis als aanleiding om extra korting te geven op hun producten of diensten. Hier vind je een overzicht van alle acties (start- en einddatum genoemd indien van toepassing).

Een gratis zomerdekbed ter waarde van minimaal 139,99 euro. Bij besteding van minimaal 39,99 euro uit de categorie onder de link. En da’s helemaal niet gek, want daar heb je dus al dekbedovertrekken vanaf 14,99 euro. En je kunt combineren; je kunt rustig eenpersoonsdekbedovertrekken bestellen, maar wél een tweepersoonsdekbed gratis ontvangen!

• Groen = gezond. Hier kun je voor slechts 17,50 19,50 23,95 euro enorme pakketten ‘kneusjes’ bestellen: mooie planten die nog hartstikke goed zijn, maar niet meer goed genoeg voor de verkoop. En die zijn er nu nogal veel, omdat er nu eenmaal minder via winkels wordt verkocht. Heb de tip zelf ergens op Insta gezien en mijn pakket is inmiddels aangekomen. Zo heb je er zelf plezier van én steun je een ondernemer. Win-win. Je vindt ze trouwens bij de Voordeelpakketten.

• Een paar nachtjes weg in de vakantie? Hier boek je een hotelovernachting in een Fletcher-hotel voor 2 personen voor 34,95 euro! Via een voucher, die je nog tot en met 30 juni 2021 kunt verzilveren, dus je hoeft niet eens haast te hebben. (Kleine lettertjes: er zit geen ontbijt bij, prijs is inclusief reserveringskosten, voor 4-sterren moet je bijbetalen en je kunt maximaal 3 vouchers = 3 nachten tegelijk inleveren)

5x FLOW Magazine + de vakantiebox bestel je hier voor maar 27,95 euro. Lekker leesmateriaal voor in de vakantie!

Een gratis beleggingsrekening bij mijn favoriete broker, deels omdat die verder ook lage tot geen kosten rekent.

Beleggingsrekening zónder wachtrij én de eerste drie maanden zonder service fee

Misschien is dit wel het moment om te kijken of je ook nog kunt besparen op je hypotheek. Deze partij helpt je daarbij.

Gratis online sportlessen voor kinderen

Wil je dit artikel later (nog een keer) lezen? Bewaar ‘m dan op Pinterest: