Nu lekker leven,
straks financieel vrij

Een potje met geld achter de hand hebben is fijn; je weet immers nooit wanneer je wasmachine stuk gaat, of wanneer je tijdelijk niet kunt werken.

Maar hoeveel geld zet je apart? En hoe zorg je voor een balans tussen nu lekker leven en straks financieel vrij zijn?

 

Met de Financiële Strategie-planner creëer je inzicht en overzicht. Je ontdekt hoe je geld kunt (be)sparen, zonder in te leveren op comfort, gemak of plezier.

Financiële Strategie-planner

Eenmalige investering: €18,99

De Financiële Strategie-planner is bedoeld om jouw financiële strategie uit te stippelen, concreet te maken en uit te voeren. Hij bevat alles wat je daarvoor nodig hebt: werkbladen, tools én achtergrondinformatie.

Dit levert de planner je op:

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

En dat allemaal voor de prijs van 2 pizza’s!

Inhoud van de Financiële Strategie-planner

Deze digitale Financiële Strategie-planner heeft in totaal 147 pagina’s. Werkbladen kun je – indien gewenst – vaker uitprinten. Laat je vooral niet afschrikken door dit aantal; je kunt met deze planner precies uitzoeken wat voor jou wel en niet van toepassing is. De inhoud is toegespitst op verschillende actievlakken:

 

Dromen en plannen: van strategie naar concrete actie

Wat is jouw stip aan de horizon? Wat drijft je? We kijken samen naar je doelen en zorgen ervoor dat deze worden omgezet in concrete actiestappen.

Overzicht

Overzicht is essentieel. Daarom vind je in de Financiële Strategie-planner onder meer rekeningoverzichten, schuldenoverzichten, hypotheekoverzichten, spaartrackers, budgetschema’s, aflossingsschema’s en schema’s voor terugkerende kosten.

Werkbladen

Je ideeën en je huidige situatie zijn helder. Nu is het tijd om aan de slag te gaan. De planner bevat onder meer een kasboek, reflectiemogelijkheden per maand en een jaaroverzicht.

Tools

Om het allemaal wat (nóg) leuker te maken: diverse tools, zoals een Spaarbingo-sheet, een Spaarpot-sheet en een No Spend-tracker. Zo visualiseer je je voortgang!

Thematische informatie

Achtergrondinformatie over onderwerpen als je geld voor je laten werken, pensioenen, hypotheken, je partner meekrijgen in je bespaarplannen en meer.

Financiële Strategie-planner
"Alleen een kasboek werkt voor mij niet; hiermee heb ik alles bij elkaar en heb ik ineens veel meer overzicht. Fijn!"

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Maar: hij wordt wel digitaal als PDF geleverd. Dan heb je ‘m direct na bestellen in huis en kun je meteen aan de slag. Je kunt dan zelf de onderdelen die voor jou van toepassing zijn uitprinten en in een map doen, of dit via een copyshop laten doen.

De PDF zelf is niet bewerkbaar. Je kunt echter wel gratis een pdf tot 100 pagina’s bewerken via PDFescape.com. Speciaal hiervoor vind je in je bestelling ook een link naar het invulbare document. Dit document bevat alleen de werkbladen en geen uitleg of thema’s.

Dit is een ongedateerde planner, dus je kunt er op elk moment mee beginnen. En: als je er toch een poosje niet aan toekomt, ‘verloopt’ hij dus ook niet. Tip: wacht niet tot ‘een goed moment’ met het starten; DIT is hét goede moment!

Deze planner doet het werk niet voor je. Je moet het echt zelf doen. Heb je geen tijd of zin om je financiën eens goed onder handen te nemen en jezelf voor eens en voor altijd op het juist spoor te zetten? Dan is deze planner niet voor jou.

Hij is wél ideaal voor jou als je…

… hulp kunt gebruiken bij het opzetten van een financiële strategie

… meer wilt weten over verschillende financiële onderwerpen

… houdt van tools om je voortgang inzichtelijk te maken

… het handig vindt om al je financiële overzichten op één plek te hebben

… ook graag een overzicht wilt hebben voor je partner of familie

… eindelijk eens geld wilt overhouden

… volledig schuldenvrij wilt worden

… meer vrijheid wilt creëren en streeft naar financiële onafhankelijkheid

Kortom; als je een rijkere, stressvrije toekomst op wilt bouwen voor jezelf en de mensen om je heen.

Ik zal de laatste zijn die zegt dat je geld uit moet geven dat je niet hebt. Wat je niet hebt kun je niet uitgeven. Maar: dit is een investering die je uiteindelijk tijd én geld gaat besparen. En je kunt je afvragen wat dat je waard is.

Heb je hier echt geen geld voor of heb je andere prioriteiten? Ik weet zeker dat je in de afgelopen maanden een zelfde bedrag hebt uitgegeven aan iets dat niet noodzakelijk was.

Als je dat belangrijk(er) vindt, dan is dat helemaal prima. Bewust met je geld omgaan draait immers om prioriteiten. Maar zeg dat dan tegen jezelf: ik heb het er nu niet voor over. Dan neem je verantwoordelijkheid voor je geldkeuzes. En dat voelt véél beter dan zeggen dat je iets niet kunt kopen.