Gratis eBook: Beleggen voor Beginners

Beleggen voor Beginners: gratis eBook pdf

Beleggen is een hele slimme manier om je geld vóór je te laten werken. Als je echter nog nooit een beleggingsrekening gehad hebt en écht tot de beginners behoort, kan dit best een beetje eng zijn. Ik dacht ook jarenlang dat het ‘niets voor mij was’.

En er was maar heel weinig informatie over beleggen voor beginners, dus ik kon mezelf maar moeilijk van het tegendeel overtuigen.

Daarom besloot ik er zelf eens in te duiken. Wat hield beleggen eigenlijk in? En hoe zou het passen in mijn toekomstplaatje? Al snel kwam ik erachter dat beleggen helemaal niet eng of moeilijk is. Tegenwoordig zijn er zoveel hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je kapitaal bijna vanzelf groeit, dat er eigenlijk geen kunst aan is.

Alle kennis en inzichten die ik in de afgelopen tijd heb opgedaan, heb ik gebundeld in dit eBook Beleggen voor Beginners. En omdat het mijn missie is om mensen te helpen slimmer en bewuster om te gaan met hun geld, zodat ze een gelukkiger, vrijer en rijker leven kunnen leiden, bied ik deze pdf helemaal gratis aan. Je kunt het via het onderstaande formulier aanvragen.
Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw
geld op

voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de
beste spaarmethodes

zijn?

Overweeg je om aan de
slag te gaan met
beleggen

, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor de wekelijkse inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Direct aan de slag met het eBook Beleggen voor Beginners

Staat beginnen met beleggen al zó lang op je to do-lijstje dat je wel een extra stok achter de deur kunt gebruiken?

Open dan meteen vast een gratis beleggingsrekening.* Dan is de eerste stap in ieder geval vast gezet en kun je direct aan de slag met de tips uit de pdf Beleggen voor Beginners.

Voor meer inspiratie en motivatie kun je mijn maandelijkse beleggingsupdates (en de reacties daarop!) bekijken. Hier vind je het archief met deze beleggingsupdates.

Veel succes!

* Hoewel er meerdere soorten beleggingsrekeningen zijn, is deze rekening toch wel écht mijn favoriet: gratis om te hebben, lage kosten op transacties en zelfs mogelijkheden om gratis te (ver)handelen.