Sim Only Vergelijker

Als je geld wilt besparen op je telefoonrekening, dan is het zinvol om af en toe eens te kijken of je niet beter kunt overstappen.

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is overstappen helemaal niet meer ingewikkeld. De nieuwe provider regelt dit meestal voor je, mét nummerbehoud. Je hoeft dan dus ook niet iedereen op de hoogte te brengen van je nieuwe nummer. Scheelt weer werk!

Maar hoe weet je nu waar je voordelig zit? Met deze tool check je welke Sim Only abonnementen momenteel aantrekkelijk zijn. Je kunt zelf aangeven wat je voorkeur heeft; hoeveel belminuten wil je? Hoe groot moet je internetbundel zijn? En wil je wel of geen 4G?

(Scroll meteen even naar beneden voor mijn eigen resultaat!)

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor de wekelijkse inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Mijn resultaat

Ik moet eerlijk zeggen: ik dacht altijd dat ik bij Telfort het goedkoopst uit was. Ik heb natuurlijk meteen even ingelogd en betaal momenteel elke maand 21,63 voor 10 GB internet, 300 belminuten en 300 sms’jes. De belminuten en sms’jes gebruik bijna niet. Het internet wel, maar niet zó veel.

Als ik nu mijn gegevens invoer in de checker én aangeef dat ik graag 4G wil hebben, krijg ik te zien dat ik dan ook prima uit de voeten zou kunnen met Simpel. Daar zou ik 2 jaar lang 15 euro per maand betalen voor 125 belminuten, 10000 MB en 1000 sms’jes.

Een besparing van bijna 160 euro in die twee jaar! En als ik genoegen kan nemen met 5 GB internet, betaal ik voor onbeperkt bellen en 1000 sms’jes zelfs maar 10 euro per maand. Dat zou me, inclusief de eenmalige administratiekosten van 20 euro, over twee jaar een besparing van bijna 260 euro opleveren.

Ik ga even overstappen 😉