Bedankt voor je inschrijving!

Bedankt voor je inschrijving!

Gefeliciteerd, je hebt de eerste stap gezet naar meer geluk, vrijheid en rijkdom. Gaat dat zo makkelijk?

Jazeker!

Want weet je wat het is: als je je omringt met mensen en dingen die je voeden, dan zul je merken dat je daar zelf ook van groeit. En aan die groei hoop ik met LekkerLevenMetMinder.nl natuurlijk een klein beetje bij te kunnen dragen.

Uiteraard kom je vrijwel nergens in het leven zonder ook zélf actie te ondernemen. Om je lekker in de flow te krijgen, heb ik een handige gids voor je ontwikkeld. Hiermee kun je slim doelen stellen én een plan maken om ze te behalen.

Als ‘tribe-member’ (want ‘nieuwsbriefabonnee klinkt wel heel beroerd) krijg je die natuurlijk helemaal gratis. Je downloadt ‘m hier als PDF, zodat je er offline ook mee aan de slag kunt.

Financiële Strategie-planner

Ben je helemaal geïnspireerd om meteen aan de slag te gaan met je geldzaken? Dan heb ik nóg wat voor je: de Financiële Strategie-planner. Deze planner is bedoeld om jou te helpen je financiële strategie uit te stippelen en bevat alles wat je daarvoor nodig hebt: werkbladen, tools én informatie. Je leest er meer over op deze pagina.

Als nieuwsbriefabonnee krijg je eenmalig 10 procent korting op deze planner. Voer hiervoor bij het afrekenen de code ‘nieuwsbrief10‘ in. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Leestips

Wil je eerst lekker wat rondkijken op de site, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan zijn deze best gelezen artikelen in verschillende categorieën misschien wel interessant voor je:

❤️ Over minimalisme: wat kost een Tiny House?
❤️ Over hypotheek aflossen: 5 goede redenen om je hypotheek wél af te lossen
❤️ Over ondernemen: Waarom ik ondernemer ben geworden
❤️ Over geld besparen: 10 makkelijke tips om dagelijks geld te besparen
❤️ Over sparen: Wanneer (en hoe!) stop je met sparen voor je buffer?
❤️ Gewoon leuk: Extreme couponing in België: Norbert Verswijver
❤️ Over bloggen en hoe je daarmee geld kunt verdienen: Geld verdienen met je blog
❤️ Over die reuzehypotheek van me, die eigenlijk de ‘oorzaak’ van deze website is!
❤️ Over beleggen, waar ik eind 2016 voorzichtig mee begon: Mijn beleggingsstrategie en hoe ik van angsthaas naar believer ging.

Your turn!

Natuurlijk ben ik ook heel nieuwsgierig naar wie ‘mijn’ lezers zijn. Ik hoor dan ook graag van je hoe je hier terecht bent gekomen, wat je hier hoopt te vinden en alles wat je verder nog kwijt wilt. Stuur je even een berichtje?

adine-lekkerlevenmetminder

 

Warme groet,

Adine @ Lekker Leven Met Minder