Boekhoudprogramma’s vergelijken

De boekhouding. Het is jarenlang een crime geweest. Iets waar ik elk jaar weer tegenop zag. Tegen het werk, maar zeker ook tegen de kosten die ermee gepaard gingen. Die ook nog eens elk jaar stevig omhoog leken te gaan. Boekhoudprogramma’s voor de Mac had je destijds niet echt en ook online boekhouden bestond nog niet. Tegenwoordig is dat gelukkig wel anders. Inmiddels ben ik helemaal over op online boekhouden, waardoor ik op elk moment inzicht heb in mijn cijfers en elke aangifte een fluitje van een cent is. Wil jij dat ook? En wil je geen uren bezig zijn met boekhoudprogramma’s vergelijken? Dan heb ik wat voor je.

Boekhoudprogramma’s direct vergelijken

Met behulp van deze tool kun je heel gemakkelijk verschillende boekhoudprogramma’s vergelijken. Je vult in hoe jouw bedrijf eruit ziet en waar jij behoefte aan hebt en ziet meteen een overzicht van de beste opties voor jou, inclusief maandelijkse tarieven.

Probeer het zelf en kijk welk boekhoudprogramma voor jou het meest ideaal is! Ben je startend ondernemer en wil je weten wat je nog meer geregeld moet worden? Check dan ook zeker dit artikel.

Dit boekhoudprogramma gebruik ik

Ik heb inmiddels aardig wat ervaring met boekhoudprogramma’s, van Snelstart tot Informer, van Exact tot Moneybird. En die laatste gebruik ik nu nog steeds. Die is helaas (nog) niet opgenomen in de vergelijker, maar mocht je die willen proberen, dan kun je met deze link een dubbele gratis proefperiode ontvangen. Scheelt mooi weer. Ik heb zelf de meest uitgebreide versie, waarvoor ik momenteel 35 euro per maand (ex. btw) betaal.