Energievergelijker

Je kunt elke cent die je hebt maar één keer uitgeven. Ik geef mijn geld het liefst uit aan dingen waar ik écht wat aan heb. Als ik de After Eight-variant van de Lidl ook lekker vind, ga ik bijvoorbeeld niet twee keer zoveel betalen voor ‘de echte’. Ik zou gek zijn! In het tempo dat ik ze eet, kan ik voor dat geld elk jaar ook wel een weekendje weg 😉

Dus speur ik regelmatig naar dingen waarop ik kan besparen, zonder dat ik in hoef te leveren op comfort. Energie is daar een mooi voorbeeld van. Overstappen is tegenwoordig een eitje en overstappen levert veel geld op. Toen ik het voor de eerste keer deed, was het verschil in totaal €800 op jaarbasis! Als je eenmaal voordelig zit, wordt het voordeel natuurlijk wat kleiner, maar het is nog steeds de moeite waard.

Wil jij ook weten of je goedkoper uit kunt zijn met je energierekening? Gebruik dan deze Vergelijker om te checken of en bij wie het goedkoper kan. De Vergelijker wordt dynamisch bijgewerkt met alle nieuwste informatie, dus hij is altijd up-to-date.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Check of jij kunt besparen op je energiekosten!

Full disclosure: de energiemaatschappijen die hierin genoemd zijn, betalen mij niet voor de plaatsing. Mocht je iets via deze Energievergelijker afsluiten, dan krijg ik daarvoor wel een kleine vergoeding. Uiteraard betaal jij daar niets extra’s voor.