Gratis tools

Soms heb je aan tekst niet genoeg en is het fijn om ook wat handige hulpmiddelen te hebben die je helpen met besparen. In deze ‘bibliotheek’ vind je alle hulpmiddelen die door de jaren heen op LekkerLevenMetMinder.nl verschenen zijn in een eenvoudig overzicht.

Klik op de tabbladen om de gratis tools voor verschillende onderwerpen te bekijken.

Alles tools zijn gratis beschikbaar, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van LekkerLevenMetMinder. En als je dat doet, krijg je dus niet alleen deze tools, maar ook élke week nieuwe inspiratie en informatie voor een gelukkig, vrij én rijk leven.

Afmelden kan uiteraard ook altijd; ik wil je natuurlijk alleen wat sturen als je daar ook écht blij van wordt.

Gebruik de onderstaande tabbladen om te kijken welke tools er allemaal beschikbaar zijn. En… check deze pagina regelmatig opnieuw, want het assortiment wordt ongetwijfeld verder uitgebreid!

 

Verjaardagsbudgetplanner

Verjaardagsbudgetplanner

Kom nooit meer voor onverwachte verrassingen te staan met deze Verjaardagsbudgetplanner; een ideale aanvulling op jouw financiële strategie!

Budgetvoorbeeld

Budget

Als je je geldzaken in de gaten wilt houden, dan kun je niet zonder een budget. Dit Excel-document helpt je met het creëren van zo’n budget!

 

Boodschappen

Boodschappen

Kun je wel wat hulp gebruiken met het plannen van de boodschappen. Vraag dan hier een template aan voor een boodschappenlijst, een Excel om je boodschappenbudget te berekenen en een maaltijdplanner aan.

The Minimalist Bingo

The Minimalist Bingo

Met The Minimalist Bingo maak je minimaliseren leuk! Elke keer als je een X aantal spullen het huis uit gewerkt hebt, streep je het desbetreffende getal door.

Heb je de kaart vol? Dan ben je verlost van ruim 400 overbodige spullen!

Beleggen voor Beginners

Beleggen voor Beginners

Zou jij dolgraag willen beleggen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of twijfel je nog en zou je er graag meer over willen weten?

Speciaal voor jou schreef ik het eBook Beleggen voor Beginners.

Decemberbudget

Decemberbudget

December is een gezellige maand, maar ook een maand waarin het geld soms wel uit je zak lijkt te vliegen!

Dus hoe fijn zou het zijn als je juist in december óók grip weet te houden op je uitgaven? Zodat je het nieuwe jaar straks met een vliegende start ingaat? Het Decemberbudget helpt je daarbij.