Bedankt voor je reactie!

Hoi!

Leuk dat je even de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten 🙂 Wees niet bang, deze melding krijg je niet elke keer te zien, maar een eerste reactie mag toch bést even in het gezet worden. Dus: bedankt!

Natuurlijk hoop ik vaker wat van je te horen. Als je ergens vragen over hebt, graag ergens over wilt lezen of iets anders te vertellen hebt; laat het me weten. Dat maakt het bloggen voor mij óók weer extra leuk!

Heb je de smaak te pakken en wil je snel doorlezen? Dan wijs ik je graag even op de de best gelezen posts op LekkerLevenMetMinder.nl. Ik heb er hieronder vijf voor je op een rijtje gezet:

Hoe ik van mijn torenhoge hypotheek af kwam

Review: vochtvreter van de Action

Pelletkachel: wat kost het en wat levert het op?

Mijn gratis eBook Beleggen voor Beginners

De 10 vreemdste manieren om geld te besparen

Als je het makkelijker vindt om via de mail op de hoogte te blijven van nieuwe posts, dan kun je je gratis inschrijven voor de wekelijkse Money Mail.

En zeg je: leuk, dat gepraat over geld, maar ik wil liever wat doen met mijn money mindset? Dan verwijs ik je graag door naar de Money Mind Academy, waar je bijvoorbeeld podcasts kunt luisteren, member kunt worden én gratis goodies kunt downloaden om je money mindset te verbeteren.

Nogmaals; van harte welkom op LekkerLevenMetMinder en veel leesplezier toegewenst!

Groetjes, Adine 

P.S. Je vindt LekkerLevenMetMinder ook op Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter.