Besparen dankzij huisvlijt

Toen ik er vandaag voor de zoveelste keer pas onderweg achter kwam dat dat gat in die ene broek (precies op de bilnaad, gelukkig net wat te ver naar onderen om zichtbaar te zijn, tot je bukt – that is) nog steeds niet vanzelf verdwenen was, werd het tijd om toch naald en draad maar eens tevoorschijn te halen. Het gat is weer gemaakt, de broek kan weer fatsoenlijk aan. Een nieuwe kopen is niet nodig. Mooi, want ik ben al even bezig met een geen-kleren-kopen-challenge van drie maanden, die nog tot 10 oktober loopt.

Verder vandaag mooi restjes opgemaakt en voordelig gekookt door zelf een pizza te maken, volgens het recept van (Be)SpaarChick. Direct een paar restjes opgemaakt.

Zometeen nog even 5 dingen uit het ‘doen’-bakje doen en dan heb ik mijn lijstje doelen voor vandaag alweer gehaald. En met een beetje geluk ook weer twee dingen verkocht via Marktplaats, ook niet gek.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.