Brood bakken

In het kader van gezonder leven zit ik nu aan een enorm dikke snee zelfgebakken volkorenbrood. Dit was nog de dummies-versie, met behulp van een pak klaargestoomde mix van de Lidl. Vast nog niet helemaal supergezond, dus ik ben op zoek naar écht meel, waarmee ik dit recept van Meibloempje kan volgen. Lekkere broden bakken zonder kneden, dat lijkt me wel wat.

Vandaag staat er weer een grote uitgave gepland: het bouwbedrijf komt nog iets afwerken, waar wij helaas de vaardigheden niet voor hebben. Aan de andere kant: het is een investering in het huis en in ons eigen woonplezier, want als dit klaar is, kan er weer volop ingericht en ingeruimd worden, wat ook mijn opruimdoel alleen maar ten goede komt.

Gisteren heb ik vast een vliegende start gemaakt met mijn kledingkast: weer een tas vol kleding voor het LdH. Ook weer een tube van ’t een of ander verkocht, dus daar ga ik de koper en mijn spaarpot weer blij mee maken. Tot nu toe kost het me geen enkele moeite dingen weg te doen, maar hoe zal dat op de langere termijn gaan?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.