Goed begin?

Bij zo’n mooi blog hoort natuurlijk ook een goed begin. Om maar realistisch en concreet aan de slag te gaan, heb ik besloten om vandaag te gebruiken voor:

– Maken van een lekkere, verse soep (gezond, kastjes leeg, genieten!)
– 5 artikelen op Marktplaats zetten
– Laatste gaatjes in de kliko vullen met troep (ik ben er zo één die verpakkingen overal laat slingeren)
– Tenminste 2 uurtjes werken (als ondernemer heb je niet altijd een vrij weekend, zeker niet als je planvaardigheden soms wat te wensen over laten)

Morgen hoop ik een update te geven!

(Overigens lijkt het misschien of ik nu al een hopeloos geval ben, maar dat is echt niet waar. Ik kan me financieel goed redden, heb een prima verstand en een sterke opvoeding gehad. Ik kan/weet het dus allemaal wel, maar nu moet ik het nog in de praktijk brengen – herkent iemand dat?)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Older Articles
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.