€500 verdiend!

Ik heb binnen 5 minuten €500 verdiend! Tenminste, zo zie ik het maar even. Ik kwam er gisteren heel toevallig achter dat er een actie liep op de vloer die ik wilde en die actie liep nog tot gisteren. Het verschil tussen de niet-actieprijs en actieprijs was bijna €500!! Dat wilde ik natuurlijk niet laten schieten, dus ik heb de vloer toch vast gereserveerd. Eigenlijk wilde ik dat niet, want ik weet niet zeker of ik vooruit moet betalen en als dat het geval is, is de enige optie om het van mijn zakelijke rekening voor te schieten. De praktijk heeft mij inmiddels wel geleerd dat dan terugbetalen, ook al is het aan mezelf, toch een stuk lastiger is dan gewoon vooruit sparen. Maar ja, ik ga mezelf natuurlijk ook geen €500 door de neus boren, ik zou gek zijn!

Hoewel die besparing betekent dat ik ook ongeveer 65 berichtjes minder hoef te vertalen, houd ik de planning eerst nog even hetzelfde: keihard werken tot eind september aan berichtjes en afwerking en proberen in oktober klaar te zijn.

Slim plan?

(P.s. actuele stand teksten: 35)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

9 Comments
 1. het is natuurlijk lekker als je die €500 gewoon kan besteden aan andere dingen. Ik bespaarde inmiddels al zo'n €300 aan vloeren en verf, die ik dan straks besteden aan m'n nieuwe bank.
  Maar minder vertalen of wat extra geld over, dat is natuurlijk net wat je zelf wil. Als er de zin is, dan is het misschien wel slim om gewoon wel verder te vertalen. Extra centen zijn natuurlijk nooit weg.

 2. @lottebees en Alynia: Dat is inderdaad wel het plan, met de verbouwing komt het toch wel op. Ik houd gewoon hetzelfde lijstje aan en heb dan in mijn achterhoofd dat het nu ook weer geen ramp is als ik het dus niet red.

  @Joke: Mee eens. Maar ik heb het geld wel, alleen niet op de rekening waarvan ik het wil betalen.

  @The Dutch Aunt: Ja 🙂 Vond het ook echt nog een gelukstreffer. Als ik één dag later was geweest, had ik het hele voordeel misgelopen!

 3. Ha, ja dat is altijd weer de vraag. Is de aanbieding een besparing. Wel als het hetgeen is wat je al echt wilde hebben. Zoals in dit geval. Fijn zeg! En dan inderdaad minder berichtjes te vertalen, dat scheelt. Leuk! 500 euro is wel heel veel!!!! Kan je weer andere dingen voor doen!

 4. Slim plan!! zo had 'k het ook zeker gedaan, het maakt toch niet uit, uit welk potje het geld komt?
  500 heule euri's das een boel geld, geluk met je vloer en suc6 met terugbetalen aan jezelf,
  Groet

 5. @Spaarmoeder: Deze vloer wilde ik echt heel graag hebben, we hebben dezelfde namelijk ook elders in het huis. Het was dus een echte aanbieding! Maar ik begrijp wat je bedoelt; soms koop je dingen die je helemaal niet nodig hebt, omdat het een aanbieding is. Dat is nu gelukkig niet het geval, dat maakt het voor mij weer extra leuk 🙂

  @Kniepertje: Bedankt!! Ik wil het natuurlijk wel weer terugstoppen in dat potje, maar het plan was toch om het eind van september te kopen, dus dat zal vast wel goedkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.