Stilte

Voor mij gaat die reis na veel jaar nu alleen verder. Vanwege alle veranderingen die daaruit voortvloeien, is het ook hier op het blog even rustig.

Omdat er zoveel bezorgde berichtjes binnen kwamen, wilde ik toch even wat laten horen. Ik hoop het bloggen (en reageren!) zo snel mogelijk weer lekker op te kunnen pakken 🙂

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

58 Comments
 1. Ik wens jou de komende tijd veel sterkte en energie toe! Want hoewel dit nooit totaal onverwacht komt, is het toch een harde dobber om te slikken en bovendien heeft zoiets een enorme praktische rompslomp. Ik ben ergens wel benieuwd naar hoe je alles nu gaat aanpakken, maar daar hoef je je niets van aan te trekken 😉
  Ik wens jullie beiden veel sterkte en vooral nog veel geluk!

  liefs, Jasmijn

 2. Sterkte meid! Je liet je pasgeleden zoiets ontvallen, jammer dat het zo is gelopen tussen jullie… Hoop dat je toch gauw je leven weer op de rails hebt, in alle opzichten. In je droomhuisje zoals je toen beschreef. En wat ben jij slim geweest om te beginnen die hypotheek af te lossen. Nogmaals, sterkte en hopelijk horen we je gauw weer!

 3. Een goede tijd toegewenst op je eigen weg.
  Ik vroeg me ook al af hoe het met je ging. Veel te regelen en te doen. Ik hoop ij goed overleg. Het valt niet mee om de kar te trekken als er continue op de rem getrokken wordt,

 4. Wat heftig!
  Heel veel sterkte, hopelijk komen jullie er allebei toch op een of andere manier goed uit.
  Moeilijke en verdrietige periode waarschijnlijk voor je… Ik hoop dat je lieve mensen om je heen hebt die je steunen!

 5. Wat jammer dat het zo gelopen is! Ik wens je dat er een mouw is te passen is aan de problemen die er komen, dat je met hoop naar de toekomst zult kijken en dat je de moed hebt om je weg nu alleen te gaan! En ik wens je lieve mensen om je heen waar je terecht kunt.
  yvonne

 6. Zo te lezen is ze uit elkaar gegaan, ik hoor in mijn omgeving steeds meer koppels die uit elkaar gaan.
  Of het met de crisis te maken heeft of niet, velen moeten hierdoor hun huis verkopen in deze slechte tijd. Veel gedoe wat veel geld kost en veel verdriet, Veel sterkte!!!

 7. Sterkte…een verdrietige periode…het afsluiten van een lang samenzijn…nadenken over hoe nu verder…regelen…Hoop dat je blijft bloggen als je er weer aan toe bent. Knuffel…WMT

 8. Sterkte!
  De toon van het berichtje doet vermoeden dat het of jouw keuze was, of dat er ook een opluchting of bevrijding in zit. Je leven staat op zijn kop, maar je ziet ook een toekomst die je kracht geeft.
  Succes, en ik hoop dat je af en toe zult laten horen hoe het je vergaat. Velen leven met je mee door je blog!

 9. Ik lees al een tijdje met veel plezier je blog. Een paar jaar geleden moest ik ook opnieuw beginnen en dat is helemaal goed gekomen. Bij jou vast ook, veel sterkte met alles de komende tijd.

 10. Vroeg me af hoe het met je gaat, bedacht me dat ik ineens niet meer elke dag jouw blog als eerste las. Nu snap ik waarom, het was even wat rustiger en zal dat waarschijnlijk ook wel even blijven. Neem alle tijd die je nodig bent, doe kalm aan zet alles op een rij. Ken je het boek de 7 talen van liefde? Wellicht mooi om straks te lezen als je terug kijkt op de situatie. Ik vind het een erg mooi boek en heb er veel aan als ik weer eens tegen een muur op loop.

 11. Ook van mijn kant veel sterkte. Het kost enorm veel moeite om je eigen leven op te bouwen maar het levert ook veel energie en kracht op als je het voor elkaar krijgt. (spreek uit eigen ervaring). Neem de tijd die je nodig hebt, volg je gevoel en verstand en laat je door niemand iets aan praten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.