Weer eens een uitbetaling :)

Bij Euroclix is het altijd weer even kijken wat ik doe; of ik het laat staan tot een betere wisselkoers, of dat ik het uit laat keren. Maar bij andere programma’s ben ik altijd blij dat ik weer op een uitbetaling zit en laat ik het dan ook direct uitkeren. Zo was het nu weer tijd voor een uitbetaling bij MoneyMiljonair, of Qassa, zoals het nu heet…

Dit is een tijdje één van mijn beste programma’s geweest. In de periode van Hyves heb ik toen – toen mocht het ook nog – eens een paar keer een advertentie geplaatst met mijn referrallink erin. Dat bleek een hele goede zet, want dat leverde binnen no time ongeveer €250 aan uitbetalingen op. Dat is nu een hoop geld, maar ongeveer 12 jaar terug, toen ik nog student was en per maand ongeveer €60 kreeg om alles qua kleding, kapper enzovoorts mee te doen, was dat helemaal een fortuin natuurlijk.

Door de jaren heen moet ik wel eerlijk zeggen dat het programma wat uitgekleed is. Toen het nog MoneyMiljonair was, kreeg je voor elke mail iets van 5000 parels. Had je er een miljoen, dan kon je die inwisselen voor €12,50. Nu krijg je voor diezelfde miljoen parels nog ‘maar’ €10,00, zie ik maar heel weinig mailtjes langskomen en krijg je voor de mailtjes die je leest nog maar 1000 parels. Maar; het is wel een programma dat al jarenlang bestaat en dus elke keer weer iets oplevert. Bovendien kost het me gewoon geen moeite en hoef ik niet snel rijk te worden, dus waarom zou ik me afmelden?

Wel zorg ik ervoor dat ik het meeste via Euroclix doe. Als ik kattenvoer bestel, doe ik dat via hen, mijn CC is via hen en als ik bijvoorbeeld een verzekering zou afsluiten, zou ik dat ook via hen doen. Dat is gewoon het gunstigst, want daar kun je uiteindelijk op een wisselkoers van 170% uitkomen. Nu heb ik dat nog nooit gered, maar ook die 163% is al erg fijn. Natuurlijk helpt dit ook niet mee bij Qassa; daar zou ik misschien wel meer uit kunnen halen, maar als de vergoedingen steeds zo terug worden geschroefd, dan motiveert dat ook niet zo hard. Toch is dit één van de weinig programma’s die ik nog wel steeds blijf gebruiken. Gewoon, omdat het makkelijk is en ze wel goed, netjes en op tijd uitbetalen.

Ben jij lid van dit soort spaarprogramma’s? En wat zijn jouw favorieten en waarom?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
 1. Dankzij de warme belangstelling van UWV heb ik al mijn uibetalingen stop gezet. Het zal toch niet gebeuren dat ik voor die magere clix sparen ik dat moet opgeven aan de belasting.
  Ik klik ook niet meer, maar wacht op het moment dat ik uit kan laten betalen zonder gedoe.

 2. Ik merk ook wel dat het minder wordt inderdaad. Op dit moment vind ik TNS-Nipo het beste, dat is alleen geen kliksite maar een enquete bureau. Af en toe stop ik wel met een site, als het helemaal niets meer oplevert.

 3. Omdat ik geen blog heb kan ik alleen verdienen met e-mails klikken en enquetes. Euroclix doe ik soms ook de enquetes van, van Qassa alleen e-mails want de enquetes zijn te lang en te vervelend, als ik 10 euro heb over paar weken hou ik ermee op.
  GFK en Panelclick enquetes doe ik altijd en aankopen invullen, die hebben aardige enquetes en leveren wel wat op. Alleen altijd vervelend dat je na 10 vragen toh niet bij de doelgroep behoort.
  Zo af en toe probeer ik wat nieuws maar meestal hak ik snel weer af.

 4. Ik ben al lang bij Euroclix. Deze vind ik het beste. OOk ben ik bij Zinngeld. Dat is net zoiets als Euroclix, maar met veel minder rendement. Ik ga deze dan ook stoppen zodra ik het minimum uitbetaalbedrag heb bereikt. dan stop ik er mee. Daarnaast heb ik een banner van Bol.com op mijn site staan. Ben ik daardoor partner. Maar nog nooit heeft iemand via deze banner een bestelling geplaatst.

 5. Euroclix en GFK ben ik lid van. Euroclix ben ik nu een jaar lid van en heb meer dan 10.000 clix verzameld. Vooral het invullen van enquetes helpt altijd wel 🙂
  GFK levert niet heel veel op, maar ik ben dol op waardebonnen en zo heel af en toe krijg ik er 1 dus das wel leuk.
  Verder doe ik aan Roamler en Smartspotter, dat levert veel meer op dan GFK en Euroclix. Soms heb ik bij Roamler binnen een uur al 30 of 35 euro. En dankzij Roamler kom ik ook aan genoeg beweging iedere dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.