Lucky13: geld verdienen met apps

Lucky13: geld verdienen met een app

Als we normaal gesproken een uitzending van Utopia terugkijken, dan zien we eerst dat programma over Marktplaats. Een soort Man Bijt Hond, maar dan met mensen die mogelijk nog wat willen verkopen via Marktplaats. Van de week was dat ineens anders. In plaats van dat Marktplaats-programma werd het scherm ineens gevuld met iets dat Lucky13 heet. Dat programma is gebaseerd op de inmiddels razendpopulaire Amerikaanse app HQ. En dat programma kan je dus geld opleveren!

Hoe werkt het?

Het programma is op tv te zien, maar ook op de app, die je gratis via de App Store kunt downloaden. Tussen 19.00 en 19.30 uur wordt het twee keer gespeeld én er is een pauzespel. Tijdens dat pauzespel kun je een klavertje verdienen, waarmee je één fout antwoord kunt wegstrepen. Bij elk spel worden 13 vragen gesteld. Heb je ze alle 13 goed, dan deel je mee in de prijzenpot. Die bestaat uit 1000 of 2000 euro, gedeeld door alle mensen die de vragen goed hebben.

In de eerste instantie werd ik een beetje afgeschrikt door de toch wat luidruchtige presentator van het programma, maar dit klonk leuk genoeg om het even aan te horen.

Lees ook: Zo verdien je meer met je Euroclix-account

Addertjes

De eerste keer dat we het programma (half) zagen, was het een opname. Toen konden we niet echt meespelen. En ik moet zeggen; ik vroeg me direct af waar het addertje zat. Moest je de app misschien betalen? (Nee) Moet je iets kopen? (Nee). Moet je extra veel reclame kijken? (Nee). De vragen leken redelijk eenvoudig, dus dan moest er toch wel ergens een addertje zitten?

Lucky13: geld verdienen met een appDonderdag besloot ik eens een test te doen. In het eerste spel had ik nog geen klavertje en ging het met één vraag fout. Dan lig je er ook meteen uit. Het pauzespel leverde een klavertje op en het tweede spel wist ik alle 13 vragen goed te beantwoorden. Omdat ik mijn klavertje niet had hoeven inzetten, werd mijn aandeel in de prijzenpot verdubbeld. Ik won 2,12 euro. Nu kun je lachen, maar het is best vermakelijk én het is toch gratis. Bovendien; stel nu dat je elke dag meedoet en elke dag ongeveer zo’n bedrag wint. Dan kan het op een gegeven moment toch leuk aantikken!

Je kunt het vervolgens op je bankrekening of via PayPal laten uitbetalen. De mail daarvoor kreeg ik de volgende dag, netjes zoals vooraf werd aangegeven. Het addertje heb ik nog niet kunnen vinden.

Aanmelden kan via je Facebook-account, maar je kunt ook een account aanmaken via de app, zodat deze niet toegang heeft tot al je Facebook-gegevens.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

En die smartphone dan?

Natuurlijk past dit wat minder goed in het minder-op-de-telefoon-zitten. Aan de andere kant; het is eigenlijk een soort Trivia Crack/Triviant, maar dan eentje waarvoor je betaald kunt krijgen. Dan is die paar minuten per spel ook wel vermakelijk en zelfs een beetje leerzaam. Ik gokte het toevallig goed, maar nu weet ik zéker dat de dresscode ‘white tie’ betekent dat je als man in een rokkostuum mag komen opdagen. Leg ik hem op een ander moment wel weer extra weg.

Heb jij deze app/dit programma al gezien of getest? En misschien ook al iets gewonnen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. Grappig zeg. Nog steeds geen addertjes ontdekt? Ik zelf had er nog nooit van gehoord. Is het zo dat je er de TV bij nodig hebt? Wij hebben zelf namelijk geen TV abonnement.

  2. Inmiddels aan 6 rondes meegedaan en 3 x prijs. Het is even doorbijten met die presentator maar toch een leuk iets. Inderdaad geen grote prijzen maar alle beetjes helpen. Ook snelle uitbetalingen. Ik hoop dat ze ook een keer de HQ (uit Amerika) volgen. 1 winner takes it all. Net zo lang doorgaan tot er 1 winnaar is. Het zijn wel moeilijke vragen en je hebt 3 antwoordopties.

  3. Ik kende dit ook niet, maar net zoals niet tot 71 hebben wij ook geen tv abonnement (en ook geen tv trouwens..). Kun je ook alleen online meedoen? Blijkbaar doen er veel mensen mee als de verdubbeling al €2,12 is.. Betere tijdsbesteding dan reclames kijken 🙂

  4. Ja ik kijk het programma vanaf de 1e uitzending dat je geld kunt verdienen en ik was eerst ook sceptisch, eerst goed gekeken voordat ik de app downloadde of ik niet moest betalen, haha. Helaas nog niks gewonnen, maar inmiddels doen er volgens mij ook steeds meer mensen mee. Ik vind de vragen lang zo makkelijk niet! Moet veel gokken. Wss ook vandaar dat ik er altijd wel een paar fout heb 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.