Gesloten vanwege huwelijksreis ;-)

Ik had de aankondiging al wat eerder willen doen, maar was er door de drukte niet meer aan toegekomen… Deze week was het hier érg rustig en dat zal volgende week ook nog zo blijven. Wij zijn namelijk vorige week getrouwd en genieten nu van een prachtige huwelijksreis!

Bij het plannen van zo’n bruiloft komt nogal wat kijken, meer dan ik in de eerste instantie had gedacht. Dus van mijn voornemen om vooral wat content klaar te zetten kwam weinig terecht.

Maar: na de reis weer volop nieuwe blogs én natuurlijk wat foto’s, als jullie dat leuk vinden 🙂

Geniet van de warme dagen in Nederland, of waar je ook bent en tot snel!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

17 Comments
  1. Van Harte Gefeliciteerd…samen heel veel liefde, een goede gezondheid en geluk gewenst…geniet van elkaar en jullie huwelijksreis!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.