Met je mindset een miljoen verdienen

miljoen mindset 2021

Met je mindset een miljoen verdienen. In één jaar. Zonder dat je noemenswaardige skills hebt, maar dus met een ijzersterke mindset. Volgens Joanna Hunter kan het en dat wil ze bewijzen met haar My Million Dollar Experiment. Toen Christel a.k.a het Rijke Wijf me daar vandaag over appte (‘ik weet het, ik zou écht niets meer kopen, maar…’ ?) moest ik natuurlijk ook even kijken. Want hey, een miljoen in een jaar, wie wil dat nu niet?

Een miljoen verdienen zonder noemenswaardige skills?

Nu weet ik natuurlijk dat je enorme dingen kunt bereiken met een krachtige mindset. Het is niet voor niets dat ik dat zelf zó belangrijk vind, dat ik er de Money Mind Academy voor heb opgezet.

Tegelijkertijd ben ik ook een redelijk nuchtere, Hollandse ondernemer, die meteen denkt: “Ja, een miljoen verdienen zonder noemenswaardige skills… ik ben benieuwd of daar dan ook ‘het opzetten van een experiment en mensen vragen om 25 dollar ‘registration fee’ onder valt.”

Dan heb je ‘maar’ 40.000 mensen nodig. Weinig wereldwijd bezien, maar natuurlijk enorm veel als ze uit je netwerk moeten komen. Dus dat is uiteraard niet direct zo makkelijk als het klinkt. Maar niet onmogelijk.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Het experiment

Hoe dan ook; mijn nieuwsgierigheid was gewekt. En dat is voor mij meestal genoeg om het te onderzoeken. Ik kan immers ergens ook geen oordeel over hebben als ik het niet zelf ervaar. Bovendien; ik ben ervan overtuigd dat je overal wat van kunt leren, ook al is het misschien niet hetgeen dat in de eerste instantie verteld werd 😉

Dus, ik heb me aangemeld en ben heel benieuwd wat Joanna te vertellen heeft. En naar wat ik van haar kan leren in een jaar. Het pakket dat ze biedt bestaat uit een jaar lang mindset-training, een jaar lang intuïtietraining, een stappenplan naar dat miljoen en de support van een Facebook-groep. Ik heb zojuist vast de eerste live gekeken en moet zeggen: die vond ik eigenlijk die 25 dollar ‘entree’ al waard.

Joanna is zelf gespecialiseerd in metafysica en het is haar idee om een experiment op te zetten waarin een groep mensen een plan krijgt, de juiste mindset tools én de juiste support, om een miljoen in een jaar te verdienen.

Gewoon om te zien of het kan. Niet eens dat miljoen, denk ik, maar vooral of je als ‘gewoon’ iemand door middel van je bewustzijn ook uitzonderlijke veranderingen in je leven kunt bewerkstelligen.

En of je dat kunt realiseren als groep. Oftewel: dat je niet die unieke Steve Jobs hoeft te zijn om rijk te worden, maar dat het haalbaar is voor iedereen die de juiste stappen zet.

Plannen voor 2021…

Natuurlijk meld ik me niet aan voor elke uitdaging die langskomt. Dan kun je bezig blijven. Maar hiervoor maak ik graag een uitzondering; het past toevallig (nou ja, toevallig…) heel goed in mijn plannen voor 2021. Hierover zal ik later meer vertellen, maar het komt er in het kort op neer dat ik graag voor de volle 100% wil inzetten op upgraden.

Niet 100 nieuwe dingen erbij pakken, maar wat er is verder verbeteren. Dieper duiken. Meer ontdekken. Meer delen. En natuurlijk nog veel meer mensen verder helpen. Ik weet dankzij de Money Mind Academy inmiddels hoe belangrijk een community daarvoor is 😉

Nogmaals; daarover later meer, als ik het zelf ook even wat helderder op een rijtje heb.

Voor nu ben ik trouwens wel even benieuwd: denk jij dat je mindset je een miljoen in 2021 kan opleveren, of zie je het vooral als een marketingtrucje?

(En als dat eerste voor jou geldt en je wilt nog meedoen; je kunt je nog aanmelden tot 3 januari – en dan kun je ook nog aansluiten bij het affiliateprogramma, dat op 3 januari óók sluit.)

Later in januari aanmelden kan overigens óók nog, maar dan betaal je 250 dollar, in plaats van 25.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

21 Comments
 1. Mijn realistische brein zegt dat dit onmogelijke is zonder al te veel inspanning of geluk. Het gat tussen modaal inkomen en het miljoen (binnen een jaar) is veel te groot. Daar staat tegenover dat je voor je modaal inkomen al heel wat uren in de weer bent om dat te verdienen.

  Ik denk vooral dat het experiment op haar zelf is gericht en dat ze door middel van de administratiekosten haar doel probeert te bereiken. Ook verwacht ik een soort van in app aankopen. Dat je de basis documenten toegereikt krijgt en voor verdere verdieping weer een x-bedrag neer kan tellen om jezelf verder te ontwikkelen.

  Toch hoop ik voor je dat het je toch dat miljoen brengt, want dat gun ik iedereen.

  1. Er staat niets bij over inspanning, ik ga ervan uit dat je er wel iets voor moet doen, al is het maar omdat ik weet dat mindsetwork misschien niet moeilijk lijkt, maar wél veel pittiger is dan een gewoon takenlijstje afwerken.

   Ze gaat het trouwens ook meetbaar maken en er een scriptie over schrijven. Heb net een soort nulmeting ingevuld, dus ben erg benieuwd!

 2. Ik heb gemengde gevoelens hierbij. Aan de ene kant verwacht ik dat het vrijwel hetzelfde is als vele andere programma’s waarbij vooral veel al beschikbare informatie is en de organisator degene is die een miljoen verdient. Aan de andere kant ben ik van overtuigd dat je mindset veel kan bewerkstelligen, er kan dus best iets nieuws tussen zitten. Ik ben erg benieuwd wat jouw ervaringen gaan zijn Adine!

 3. Mijn mind set voor 2021 is je een miljonair voelen zonder een miljoen te verdienen. Tevreden zijn met wat er wel is, mijn minder dan modale inkomen zodanig uitgeven dat er nog iets overblijft om leuke dingen te doen, mijn dochter af en toe wat extra’s toe te stoppen. En om niet meer te gaan werken, maar om de tijd die ik overhoud te genieten van ook zomaar eens lekker niets te doen. Ik zie genoeg mensen om mij heen die meer geld dan ik hebben en alleen maar bezig zijn met meer, meer en nog meer. Stralen zij geluk en tevredenheid uit? Zelden is mijn conclusie zeker als ik ze alleen maar hoor over wat ze nog willen kopen ,waar ze nog heen willen etc. Bovendien klagen ze vaak over het feit dat ze zo druk zijn, moe zijn. Jij hebt het maar makkelijk word me af en toe meegedeeld, terwijl mijn geluk ook voor hen binnen handbereik ligt, want minder werken , minder kopen kan iedereen daar hoef je geen miljonair voor te zijn.

 4. Mindset is alles. Dus als dit je helpt om grote stappen te zetten en heel veel geld om te zetten, is dat fijn! Ik maak altijd een financieel plan waar ik mijn omzetten in zet en waar ik ervoor zorg dat ik een mooie financieel doelen,.

 5. Een beetje vreemd experiment en ook weer vertrouwd. Doet me denken aan de staatsloterij. Tenminste als het blijft bij geld inleggen. Er staat nergens dat je er iets mee doet.
  Staatsloterij: je verloot belachelijk hoge prijzen en een paar mensen krijgen dat. De rest heeft even kunnen dromen maar is de inleg kwijt. De grootste winnaar is de Staat.
  Ik denk dus aan gewoon oplichting.

  1. Het is niet echt inleggen hoor, je koopt coaching + een training + haar boek en die coaching/training zou je dan aan dat miljoen moeten helpen. Of dat laatste gaat lukken… dat is natuurlijk net zo onzeker als het antwoord op de vraag of je opleiding je een goedbetaalde baan gaat opleveren. Of dat dan ook oplichting is…?

 6. Heb je volkomen gelijk in. Het geeft alleen weer wat ik in mijn zeer directe omgeving waarneem. En ik prijs mij gelukkig met over hoe ik in het leven sta, wat overigens niet mijn verdienste is , maar een direct gevolg van de instelling van mijn ouders.

 7. Dit lijkt mij een Kettingbrief principe die in de jaren 80/90 in Nederland rondgingen. Degene die de ketting start , de eerste ontvangt geld, de tweede in de ketting nog een beetje de derde…
  Piramide spel noemen ze het ook wel.
  Als zij 40.000 mensen zo gek krijgt om zich in te schrijven voor €25,– .. heeft zij haar doel bereikt 1 miljoen.. als het de inschrijvers niet lukt om hun doel te bereiken.. Tja…
  Bieke

  1. Met als grote verschil dat je van die kettingbrieven nooit wat terug zag, terwijl je hier in feite gewoon coaching + een training + haar boek koopt. Dus je krijgt direct wat voor je geld en kunt er daarna vervolgens zelf meer van maken – hoewel ik je daar natuurlijk pas over een jaar uitsluitsel over kan geven 😉

 8. Het lijkt mij ook een beetje op een piramidespel. Waarmee vooral de starter zelf rijk wordt. Maar ik ben wel heel nieuwsgierig, bijna zo nieuwsgierig dat ik er wel 25 dollar voor over heb 😉

  1. Haha, dat had ik dus ook! En ik moet zeggen: ik heb nu dus de eerste live bekeken en daar zaten al wat inzichten in die ik het geld eigenlijk al wel waard vond. En dan heb ik nog een jaar te gaan. Natuurlijk is het met dit wel zoals het met alles is: als je er vervolgens niets mee doet, dan levert het je uiteraard niets op. Een piramidespel zie ik er niet in; je koopt een training + coaching + een digitale versie van haar boek. En ja, ze heeft wel (ook alleen vandaag nog) een affiliateprogramma, maar dat is vooral marketingtechnisch heel slim. Kun je immers ook makkelijker mensen buiten je eigen netwerk sneller bereiken. En ja, dat kost (haar) dan geld, maar als gebruiker betaal je niet speciaal meer.

 9. Wat is het doel van die ene miljoen? Streven naar financiële onafhankelijkheid begrijp ik maar ook alleen als je dan weer een doel voor ogen hebt met de tijd die beschikbaar komt.
  Het leven beleven in het hier en nu is voor mij het belangrijkste. Mijn talenten benutten en met plezier te werken en door het succes wat daaruit voortvloeit financieel onafhankelijk te geraken, dat lijkt aardig te lukken.
  Deze dame lijkt me slim genoeg om met een aardige training dat miljoen binnen te slepen. En naar ik lees is haar eerste ‘training’ de geïnvesteerde 25 euro waard. Klinkt als een win-win situatie..

 10. Bedankt Adeline om te delen! Ik heb me direct ingeschreven. 25€ inzetten om een miljoen te verdienen en gratis mindset training erbij , take me in! Bedankt voor de tip!

 11. Ik had het geweldig gevonden als je gratis kan meedoen. Verdien je dat miljoen in een jaar, dan keer je deze dame 10.000 euries uit. Kijk, dat is pas een experiment met een uitdaging. Of zoiets als, niet goed geld terug. Deze opzet vind ik flut.

  1. Ik zit inmiddels een paar jaar in de online wereld en ik snap wel waarom ze het niet gratis doet: dan schrijven tig mensen zich in, om er vervolgens niets mee te doen. Want: je hebt er toch niet voor betaald. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar zo gaat het voor veel mensen – gebeurt mij zelf ook regelmatig.

   Maar ondertussen heb je wel een heel jaarprogramma gemaakt, maak je kosten om al die mensen te kunnen mailen (ik betaal bijvoorbeeld zo’n 120 euro PER MAAND voor het mailen van mijn lijst – des te meer mensen erop staan, des te meer dat wordt) en moet je ook nog eens beschikbaar zijn voor die drie man een paardenkop die wél serieus een poging wagen.

   Dan vind ik deze opzet eigenlijk heel erg fair: je krijgt een trainingsprogramma, je krijgt een online supportsysteem, je krijgt livesessies en je krijgt haar boek, voor 25 dollar. Als je dan alsnog besluit om er niets mee te doen, dan houd jij er alsnog iets aan over en heeft zij niet helemaal voor niets gewerkt. Want voor niets werken… zou je dat zelf wel doen?

 12. Dat heet dan toch investeren en waarmaken wat je belooft? Ik sponsor de bakker ook niet voor zijn pand, personeel, ingrediënten Etc voordat ik een brood in mijn handen heb? Ik snap je opsomming wel en de reden. De vraag alleen is of het programma of die miljoen omzet het brood is. Juist, het programma. Dan is de titel dus puur marketing. Zeer van deze tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.