Angel Café: Future of Finance en AI

Komende week kun je gratis (live of digitaal) aansluiten bij het Angel Café, een netwerkevenement voor investeerders en ondernemers.

Voor wie het interessant vindt om de ontwikkelingen op het gebied van finance en AI (Artificial Intelligence, kunstmatige intelligentie) te volgen: aanstaande maandag, op 18 september, vindt de vijfde editie van het Angel Café plaats. Dit is een innovatief netwerkevenement voor investeerders en ondernemers, waar je gratis kunt aansluiten.

AI Edition

Op 18 september wordt alweer de vijfde editie van het Angel Café georganiseerd. Dit keer staat het helemaal in het teken van AI. Er is aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de wereld van start- en scale-ups, er komen succesvolle ondernemers die vertellen over hoe zij hun bedrijf hebben opgeschaald en je kunt luisteren naar de lessen van professionele investeerders.

De livedag is van 18:00 tot 22:00, de livestream van 19:00 tot 20:45. Ik heb me vast voor die laatste aangemeld, ben heel benieuwd. Ik kon nog niet heel veel info vinden over de inhoud, maar AI is here to stay, inspirerende verhalen zijn altijd leuk, en qua tijd is het ook nog te doen. Bovendien zag ik in de aftermovie van de editie in juni verschillende bekende namen voorbij komen.

Gratis aanmelden

Aanmelden kan op twee manieren. Je kunt live aanwezig zijn (als je toch in de buurt van Amsterdam bent en op tijd bent – maximaal 300 plekken) of je kunt je aanmelden voor de livestream.

In beide gevallen is het gratis, maar… bij aanmelding staat wel dat je gegevens (naam en mailadres) worden gedeeld met partners Business Insider en Startupbootcamp. Wil je dit niet, dan moet je even ‘nee’ aanvinken.

Ook wat voor jou? Je kunt je hier gratis aanmelden. Het is me niet helemaal duidelijk of er ook een opname komt, maar ik verwacht van wel. Het bevestigingsbericht benoemt namelijk ‘opnames in de app’.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.