Goedkope postzegels

Ik was het al eens eerder tegen gekomen, maar om een of andere reden heb ik me er nooit verder in verdiept. Zonde, want ik had me al tientallen (of misschien zelfs honderden!) euro’s kunnen besparen. Hoe? Door postzegels met korting te kopen.

Via deze website (en misschien ook wel via andere sites, maar dit is de eerste die ik tegen kwam én eentje die geen verzendkosten rekent) kun je guldenpostzegels kopen. Gewoon in setjes van €0,44. Lastig tellen blijft je dus bespaard. Stel dat je bijvoorbeeld 100x€0,44 koopt, dan kost dat je geen €44, maar €37. Een verschil van €7. In kleinere aantallen gaat het iets minder hard: voor 25 setjes van €0,44 betaal je in plaats van €11 slechts €9,75.

Omdat ik nog wel wat postzegels heb liggen, heb ik besloten om vanaf volgend jaar deze postzegels te gaan gebruiken. Ik kan er nu wel een aantal inslaan, maar als de tarieven volgend jaar omhoog gaan, wordt dat met uitrekenen wél weer lastig. En wie weet kan ik voor die tijd nog wel wat mensen enthousiast maken en zo ook nog wat gratis postzegels scoren (Let op: dat is een PDF met de actie erin!). Overigens heeft het niet zoveel zin om speciaal hier decemberzegels te bestellen: die kosten ook bij TNT gewoon €0,34 en daar krijg je bij drie velletjes nog een agenda cadeau!

Hebben jullie ervaring met deze goedkope postzegels of lijkt het je wat?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

8 Comments
  1. Ik koop hier al een paar maanden mijn postzegels en het bevalt prima! Ze zijn supersnel met leveren, en het scheelt toch in de kosten. Vooral als je veel post moet versturen.
    En het ziet er ook nog eens vrolijk uit, al die verschillende postzegels. Veel leuker dan die stomme 1 en 2 postzegels van TNT.

  2. @ FB: We have those stamps in The Netherlands now too. But the old stamps with it's value in euro (or Dutch guilder for older stamps)on it are still valid.

    OT: Ik heb geen ervaring met die postzegels of met die site, maar het is zeker een goede tip! Vergeet ook niet dat de tarieven volgend jaar omhoog gaan!

  3. Helaas betaal je wel 2,50 verzendkosten en dan is het niet meer zo goedkoop dat het lijkt.. Of je moet grote hoeveelheden kopen…

  4. Voorheen was het goedkoper en nu moet je net zo veel betalen als dat je in de winkel doet want korting krijg je niet meer. Bud

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.