Je leeft maar één keer – 2

Het is hier even rustig en zal de komende tijd waarschijnlijk ook wat rustig blijven. Net nadat ik vorig week peinsde over ‘Je leeft maar één keer‘, werd ik behoorlijk hard met m’n neus op de feiten gedrukt: mijn lieve, lieve poes is onverwachts doodgegaan. Het moment dat dat alles in perspectief zet komt misschien nog, maar voor nu mis ik haar alleen maar vreselijk en vraag ik me af wat hier nu weer de zin van is. En hoe alles straks ooit nog weer eens leuk gaat worden, zonder mijn liefste maatje. Er komt op het moment niet zo heel veel uit m’n handen, dus het bloggen pak ik op een later moment weer op, als het iets minder vers is…

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

31 Comments
 1. Wat naar, onze kat is ook inmiddels 18 jaar en ik ga mij steeds meer beseffen dat er een tijd komt dat ze er niet meer is.

 2. Wat kun je aan zo,n beestje gehecht zijn hè.
  Zo,n eigen persoonlijkheid.
  Heel veel sterkte met het missen.
  Groet Maamke

 3. He wat naar! Ik voel helemaal met je mee! In januari is mijn katervriendje van 5 overleden en ik mis hem nog iedere dag. Het was zo'n gezelligerd en liep vaak met me mee in de tuin.
  Ik wens je nu dan ook heel veel sterkte toe!
  c
  onsuminderenmetmarianne.blogspot.com

 4. ik moest vorige week mijn dochter vertellen dat haar Iggy overreden was, en alhoewel ze al 25 is ,was ze vreselijk overstuur, dit was de 4e poes in 6 jaar tijd waar ze afscheid van moest nemen en op deze gekke ,springerige rode kater was ze echt heel erg gek, het was zo'n lieverd die ook door de buurtjes waar hij altijd op visite ging erg gemist word, weet dus hoe erg het is als je je maatje moet missen, veel sterkte.

 5. Ach wat tiest. Dat is ook met mijn Boris gebeurd, 1.5 jaar oud. Ben er ziek van geweest. Een dier verliezen door zieke is ook erg, maar zo onverwachts door zo'n rot ongeluk is zo naar.

  Heel veel sterkte, kan me volledig voorstellen dat je even tijd voor jezelf wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.