Het is alweer bijna juni!

Voor mijn gevoel heb ik echt drie keer met mijn ogen geknipperd en nu is het alweer bijna juni! Ook mei stond weer in het teken van veel drukte en dat zal de komende – laatste dagen van de maand niet veel anders worden. Er liggen wat werkdeadlines en ook op het sociale vlak is er genoeg te doen. Heel leuk, maar soms ook wel vermoeiend. Gelukkig heb ik als het goed is deze week vooral in de avonden nog wel even wat momentjes voor mezelf, dus dan kan ik dan weer een beetje opladen. Verder is het vooral waarschijnlijk een kwestie van slim plannen, want als ik goed aan de bak ga, dan kan ik relatief veel doen in relatief weinig tijd. Dat voorkomt dan stress van dingen die niet af zijn en zorgt er hopelijk ook voor dat er dus wat tijd over blijft om weer tot mezelf te komen.

Wat dat betreft vind ik het helemaal niet erg als er af en toe een buitje valt ofzo, dan kom ik tenminste niet teveel in de verleiding om lekker buiten te gaan zitten en de boel binnen de boel maar te laten. Op één of andere manier ben ik met een zonnetje aan de ene kant beter gehumeurd en productiever, aan de andere kant kost het me dan ook veel meer moeite om aan het (computer)werk te gaan.

Ik merk wel dat de drukte ook een beetje leidt tot gebrek aan inspiratie voor hier, dus dat blijft soms wat achter. Maar goed, zo’n mini-writers-block komt wel vaker voor volgens mij, of niet?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Ja hoor, ik heb dat ook wel eens!! Nu heb ik het ook weer even voor Positief Besparen en daar baal ik wel van, want ik wil graag elke week een stukje schrijven!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.