Afronden

Een beetje rustig hier, maar dat komt omdat het in ‘het echt’ behoorlijk druk was. Grote klussen om af te ronden qua werk, natuurlijk weer een berg werk verzet met betrekking tot de aanstaande verhuizing én dan was ik ook nog eens jarig. En helemaal niet vieren vind ik niets aan, maar een groot feest had ik ook niet veel behoefte aan. Dus vroeg ik een paar familieleden om even een taartje te komen eten. Uiteindelijk hadden we ze wel verspreid over twee avonden, maar het was hartstikke gezellig. En natuurlijk nog leuke (lees: vooral lekkere) cadeautjes gehad.

En dan begint er vandaag weer een gewone week, of tenminste, eentje waarin de activiteiten rondom de verhuizing steeds minder worden. Natuurlijk moet de overdracht nog, moet er daar nog het een en ander weg en moet er ook nog flink uitgepakt worden, maar het komt nu allemaal wel dichterbij. Ik hoop dat ik deze week weer even wat extra tijd heb om te sporten, want dat schoot er afgelopen week bij in. Het gezond eten blijft er wel een beetje in zitten, dus ik ben gelukkig niet compleet roofbouw aan het plegen 😉

Wat wél heel leuk is (naast dat we aan het afronden zijn, waar we natuurlijk ook allebei inmiddels wel aan toe zijn), is dat we de woonkamer van vriend al heel gezellig hebben gemaakt met een combinatie van onze stijlen. Het voelt dus ook wel echt als ‘van mij’.

Vandaag wordt ook vooral weer een dagje met losse eindjes: werk afronden, een aantal retourzendingen inboeken voor dingetjes die toch niet goed zijn, hopelijk al wat uitpakken en misschien ook wat nieuwe dingetjes starten, zoals een sportschool regelen, de administratie van 2015, enzovoorts. Oh, en bij voorkeur natuurlijk ook vast wat uitpakken 😉

Genieten jullie al van de vakantie, of is het nog erg druk?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
  1. nog gefeliciteerd! Heb even heel wat bijgelezen,door laptop niet ok was. Woont vriend ver bij je vandaan?
    Hier ook verhuizing in 3 weken,maar geen puf om te starten. te warm…En man droomt hardop: Wat zou het leuk zijn om na een week werk thuis te komen en alles is al over!!
    Helaas: droom met een slag de grond in!!Hij mag fijn helpen.
    Groet en sterkte met de laatste loodjes!
    Wilma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.