Hulp nodig om uit de financiële chaos te komen?

financiele chaos

Misschien heb je deze oproep ook al voorbij zien komen in de Tribe of op Facebook – daar heb ik ‘m in de eerste instantie gedeeld. Omdat ik weet dat er ook veel LLMM-lezers zijn die alleen hier kijken, leek het me een goed idee om er ook nog even een blogpost aan te wijden. Want wat is het geval: Talpa heeft een mooi nieuw project/programma en zoekt daarvoor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het overwinnen van een uitzichtloze financiële situatie.

Talpa?

Misschien denk je nu wel: waarom staat dit hier? Als je hier regelmatig leest, dan weet je dat ik eigenlijk nooit van dit soort oproepen post. Ik deel ze héél af en toe via social media, maar daar houdt het wel op.

In dit geval maak ik graag een uitzondering, omdat ik ook persoonlijk betrokken ben bij dit project. Ik ben namelijk gevraagd om – op de achtergrond – een kleine bijdrage te leveren aan het stukje financieel inzicht dat voor zo’n project natuurlijk ontzettend belangrijk is.

Wat ik er zo mooi aan vind – en waarom ik het hier dus ook wil delen – is dat dit programma insteekt op structurele hulp en een duurzame verandering. Geen 50 minuten tv en toedeledoki, maar iets dat hopelijk echt verschil maakt in het leven van mensen. Die uiteraard nog steeds zélf actie moeten ondernemen, anders verandert er weinig.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Met die actie kun je meteen beginnen…

Zo’n eerste stap zou je vandaag al kunnen zetten, als je je herkent in deze oproep:

Mensen die in armoede leven, zijn – zeker in deze crisistijd – ontzettend kwetsbaar. Vaak zitten ze buiten hun eigen schuld om in diepe problemen. Deze worden veroorzaakt door bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid of een ex die een financiële chaos heeft achtergelaten. De constante vraag hoe ze de eindjes aan elkaar kunnen knopen zorgt voor veel stress en slapeloze nachten.

Kortom: deze mensen kunnen een steuntje in de rug heel goed gebruiken! 

En in dit geval komt dat steuntje van vermogende gezinnen, die ze op een praktische, positieve manier structureel gaan helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. 

Ken jij mensen die door een uitzichtloze financiële situatie de wanhoop nabij zijn? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

Dus… herken jij jezelf hierin (of iemand anders, stuur ‘m dan vooral door) en ben je bereid om met de juiste hulp het heft écht weer in eigen handen te nemen? Meld je dan hier aan.

En voor de rest: je kunt uiteraard hier een update verwachten zodra de uitzendingen te bekijken zijn!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
  1. Super gaaf Adine! Super om aan zo’n project mee te werken en eigenlijk ben ik best jaloers. Het is je gegund in elk geval en hopelijk lukt het om de mensen structureel te helpen met de financien door bij hen inzicht te creëren.

    Succes!

    1. Dank je! Ik ben zelf ook ontzettend blij met deze kans en hoop dat er veel uit voortkomt, zowel in hulp bij een kleiner groepje, als inspiratie bij een grotere groep 🙂 Deel deze oproep trouwens ook gerust als je denkt dat er iemand in je netwerk/omgeving wellicht iets aan kan hebben!

  2. Hmmm interessant. Echter weet ik niet of – als ik de situatie zou zitten – daar aan mee zou doen. Ik zou het liever op een andere manier oplossen. Maar ik vind dit soort programma’s dan wel weer interessant om naar te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.