25 euro + 5 euro gratis bij je Openbank-rekening

Ik kreeg onlangs bericht over mijn (slapende) Openbank-account: dankzij een nieuwe actie kun je daar weer gemakkelijk 25 + 5 euro gratis geld krijgen!

Een tijdje geleden ben ik klant geworden bij Openbank. Toen liep er namelijk een hele leuke actie, waarbij je gratis geld kreeg bij het aanmelden voor een nieuwe rekening. Die loopt er overigens momenteel nog steeds, maar wel in een iets andere vorm. Ik moet eerlijk zeggen: heel actief ben ik niet met die rekening. Bij mij gaat (nog steeds) vrijwel alles via de Rabobank. Maar een mailtje dat je bij activiteit gratis 25 euro kunt krijgen, bracht me toch weer in beweging 😉 En omdat ik weet dat veel lezers destijds ook mee hebben gedaan met de actie, wilde ik ‘m hier ook even onder de aandacht brengen.

Hoe werkt het?

Als je een Openbank-rekening hebt (die overigens gratis is), krijg je 25 euro gratis op je rekening gestort als je aan één van deze twee voorwaarden voldoet in de periode van nu tot en met 15 december 2022.

  1. Je meldt je uiterlijk op 15 december 2022 aan voor de actie, activeert deze rekening uiterlijk 15 januari 2023 en zet er 300 euro op
  2. Je doet al die eerdergenoemde dingen, maar in plaats van 300 euro te storten betaal je minimaal 3x iets van minimaal 10 euro met je Openbank-pas

En dan komt er nog een kleine ‘catch’: als je kiest voor die optie van 300 euro, dan moet je dat geld minimaal een jaar na het ontvangen van de 25 euro op die rekening laten staan. Ik vind dit zelf niet zo’n probleem, maar het is altijd goed om dit te weten.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Wat moet je doen?

Als je al een Openbank-rekening hebt, moet je even hier inloggen. Je krijgt dan vanzelf een pop-up te zien met de actie. Daar moet je je vervolgens even handmatig voor aanmelden. Klik op de pop-up om je aan te melden, vul de code 25ACTIEF in, klik even door op bevestigen en je ziet de actie bij je overzicht staan.

Je krijgt er daarna ook nog een bevestiging van per mail:

25 euro gratis openbankZodra je aan de voorwaarden hebt voldaan, krijg je de gratis 25 euro binnen een maand op je Openbank-rekening gestort.

Wat als je nog geen klant bent?

Als je nog geen klant bent, dan zul je eerst een rekening moeten openen, voor je voor deze actie in aanmerking komt. Een gratis rekening openen kan hier. Hiervoor geldt bij het aanmelden de actiecode SPAREN22.

Ik vermoed dat je dan alsnog de mogelijkheid krijgt om mee te doen aan deze actie. Daarnaast lopen er momenteel nog twee andere acties voor nieuwe klanten, hoewel ik die persoonlijk iets minder laagdrempelig vind dan deze actie. Dat zijn:

  • 25 euro cadeau als je uiterlijk 25 november tussen de 10.000 en 20.000 euro op je rekening zet
  • 40 euro cadeau als je uiterlijk 25 november een bedrag van 20.000 euro of meer op je rekening zet

Oh, en je krijgt momenteel ook nog 0,55 procent rente op je saldo. Dat is ook wel eens anders geweest 😉

Dat is overigens ook wel fijn, want het is wél de bedoeling dat je minimaal 50 procent van dit bedrag gedurende 6 maanden na de actieperiode, dus tot en met 25 mei 2023, op de rekening laat staan.

Fijn om te weten: Openbank valt onder het Spaanse depositogarantiestelsel, dat net als het Nederlandse depositogarantiestelsel dekking biedt tot 100.000 euro.

Zo haal ik die 25 (+5) euro gratis geld binnen

Ik heb de rekening al, dus ik hoef hem niet apart te openen. De makkelijkste en meest no-strings-attached manier om deze 25 euro gratis te krijgen is door drie keer wat van een tientje of meer te betalen.

Ik heb dus zojuist voor het eerst in tijden weer wat geld op mijn account gestort, me meteen met de code 2022CASHBACK óók nog aangemeld voor de actie waarbij je bij betalingen van minimaal 5 euro 1% cashback (met een maximum van 5 euro) cadeau kunt krijgen, de kaart toegevoegd aan mijn wallet* en gáán met die banaan.

Nou ja, ik ga uiteraard niet ineens m’n geld aan andere of extra uitgeven. Ik betaal gewoon een paar keer met deze pas in plaats van met die van de Rabo.

Mijn 25 euro is inmiddels binnen:

25 euro gratis geld

Doe jij al mee aan deze actie?

* De kaart toevoegen aan de Wallet was even een kleine uitdaging; op mijn pas stond namelijk geen beveiligingscode/CVV-code. Die kun je in de app vinden door op de kaart te klikken na het inloggen en daarna via de drie puntjes rechtsboven naar ‘CVV raadplegen’ te gaan.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.