Besparen dankzij huisvlijt

Toen ik er vandaag voor de zoveelste keer pas onderweg achter kwam dat dat gat in die ene broek (precies op de bilnaad, gelukkig net wat te ver naar onderen om zichtbaar te zijn, tot je bukt – that is) nog steeds niet vanzelf verdwenen was, werd het tijd om toch naald en draad maar eens tevoorschijn te halen. Het gat is weer gemaakt, de broek kan weer fatsoenlijk aan. Een nieuwe kopen is niet nodig. Mooi, want ik ben al even bezig met een geen-kleren-kopen-challenge van drie maanden, die nog tot 10 oktober loopt.

Verder vandaag mooi restjes opgemaakt en voordelig gekookt door zelf een pizza te maken, volgens het recept van (Be)SpaarChick. Direct een paar restjes opgemaakt.

Zometeen nog even 5 dingen uit het ‘doen’-bakje doen en dan heb ik mijn lijstje doelen voor vandaag alweer gehaald. En met een beetje geluk ook weer twee dingen verkocht via Marktplaats, ook niet gek.

Start van een lekker leven met minder?Verhuizing blog!

Adine @ LekkerLevenMetMinder

Op Lekker Leven Met Minder schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar het 'perfecte leven'.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

336x280

Lekker Leven Met Minder

Online magazine over sparen, besparen, consuminderen en financiële onafhankelijkheid.

VOLG ONS OP