Leuke blauwe enveloppen + awards

Afgelopen week kreeg ik voor het eerst sinds tijden weer eens een leuke blauwe envelop! Ik had eerder een verzoek ingediend om €170 terug te krijgen. Ik had dat bedrag ook wel eerst betaald, dus het was een beetje een sigaar uit eigen doos, maar ik ben blij dat het zo snel verwerkt is.

Daarnaast viel ik deze week nóg twee keer in de prijzen: ik kreeg een award van Frederique en Oryx (bedankt allebei!). Die award geef ik graag weer door aan een aantal leuke blogsters die ik zelf volg en die (volgens mij) nog geen award hebben gekregen.

Vernieuwdeblikopgeld, omdat ze altijd leuke berichtjes schrijft die erg herkenbaar zijn, vooral omdat ook niet alles helemaal gaat zoals je graag wilde.

Vlijtig Liesje, omdat ze altijd veel tips geeft, zowel in haar eigen stukjes als in reacties.

Bespaarmama, die laat zien dat besparen, een gezin en genieten ook heel goed samen kunnen gaan.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.