Weer tijd voor rente!

Ik heb een aantal spaarrekeningen bij Moneyou, waar ik erg tevreden over ben. Je kunt de rekeningen namen geven, de rentes zijn zo’n beetje het meest aantrekkelijk van betrouwbare banken en: je krijgt elk kwartaal rente! Vandaag is het weer zo ver. Ik had gisteren de rente op de kwartaalrekening al binnen, en vandaag verwacht ik de rest. Vanwege de vele spaar- (en uitgeef)projecten is het nog niet genoeg om te rentenieren: in totaal zal het ongeveer €26. Aan de andere kant is het natuurlijk wel weer mooi meegenomen, want elk kwartaal rente betekent ook weer steeds rente op rente!

Het geld laat ik voor nu dan ook gewoon in de potjes staan. Kijken of het volgend kwartaal nog meer is!

Keert jullie bank ook elk kwartaal de rente uit en zou dat een voordeel zijn, of maakt het je niet zoveel uit?

P.s. Kijk ook eens bij Mirjam, die heeft ter ere van haar 100e bericht een leuke give away 🙂

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments
  1. Ik heb ook rekeningen bij moneyou. Vooral voor bedragen die voor langer zijn. Zo spaarde ik het geld voor het nieuwe huis daar (dat die rekening nu bijna leeg is, is wat anders) Maar de rente op rente is echt lekker. Je ziet het bedrag toch langzaamaan groeien zonder al te veel moeite. Het is niet veel, maar alles extra is leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.