Flinke schoonmaakdag

Gisteren hebben we een flinke schoonmaakdag gehouden. Veel grote klussen aangepakt, die wat lastiger gewoon even tussendoor te plannen zijn. Wel heel fijn om zo het nieuwe jaar in te gaan. Veel ramen (zie de 52 doelen) zijn inmiddels gelapt. Daarnaast nemen de dagelijkse dingetjes natuurlijk ook de nodige tijd in beslag. Vandaag op zich weer een aardig vol programma, maar ik ga dat volle programma wel gewoon lekker rustig aanpakken. Beter geconcentreerd een paar dingen goed doen, dan als een kip zonder kop rondrennen en uiteindelijk geen bal gedaan hebben.

’s Morgens staat er in ieder geval wat klussen op het programma. Tenminste tot half 1. Daar ga ik dus zo maar even mee beginnen. Daarna zal de was wel weer gedraaid zijn en moet er natuurlijk ook weer gegeten worden, dus dan kijk ik wel weer even verder. Eén stap tegelijk, de goede kant op.

Ik kreeg gisteren ook bericht dat er weer wat betalingen onderweg zijn. Dat is fijn, want dan kan ik weer wat openstaande rekeningen betalen. Des te sneller dat weggewerkt is, des te prettiger ik het vind. Dan heb je tenminste weer een soort startpunt, nu voelt het nog een beetje alsof ik in de min aan het werken ben. Hopelijk zijn ze snel binnen en kan ik weer wat zaken afronden.

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Drukke dag of lekker rustig aan doen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
 1. Mijn zus heeft al een week een zware griep.Dus ik run op dit ogenblik eventjes twee huishoudingen.Soms wens ik dat er 48 uren in een dag zouden zitten.

 2. Muurtje verven, stukje breien, boodschappen en alvast wat vriezerkoken voor volgende week, als mijn vakantie er weer op zit. En het zonnetje schijnt, dus stukje wandelen!

 3. "We" klinkt iig gezellig!

  Ik ga relaxen, de laatste restjes vrijetijd vieren voordat het maandag allemaal weer begint. En me afvragen hoe ik het voor elkaar ga krijgen om vijf dagen per week om zeven uur op te staan. Brrr….

 4. hier op t gemakje wat gedaan is huis. bedden verschoond, gewassen, zo 2e was aanzetten en 1e in de droger. vanmorgen dochter scouting en daarna samen naar de kapper. net soep gemaakt, alles op gemakje, we zijn MOE 🙁 zie er tegen op dat dochter weer naar scool moet, wil zelf wel weer ritme, maar ze is nog zoooo moe… 🙁

 5. Ik ben daadwerkelijk als een kip zonder kop bezig geweest, nu bekaf maar niet voldaan. Ondertussen wel drie wassen weggestreken en twee kasten weer netjes opgeruimd. Ik heb dochters bed verschoond. Een grote tas kleding klaargemaakt voor Vintykids en ben heen en weer aan het appen met collega's om vanavond nog een weekend weg naar barcelona te regelen.

 6. Ik heb vanmorgen wat in huis schoongemaakt, daarna lekker half uurtje gewandeld en vanmiddag naar Medemblik geweest, naar jarige schoonzus… Heel fijn dagje gehad.
  Nu lekker even uitpuffen en morgen nog rustig dagje gepland…
  Ik wens je een fijne avond en een heel mooie nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

 7. Ik ben gisteren ook druk bezig geweest met opruimen en ga vandaag nog even door. Maar niet te lang omdat ik voor de kinderen deze dag rustig wil afsluiten .Morgen start de drukte weer en zijn er gelijk weer toetsen, overhoringen, sportlessen , werk e,d,. Dus vandaag nog even genieten.

  Groetjes Annelieya

 8. opstaan, koffie drinken en eten, was draaien, buiten ophangen, 1 bed verschonen, stofzuigen, stoffen, naar mijn dochter, boodschappen doen met dochter, naar kringloop met dochter, thee drinken, terug naar huis, curry koken, eten, 'oud en nieuw' visite, slapen en toen was het zondag……….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.