Best een beetje trots

Ik ben best een beetje trots. De laatste tijd lijkt het namelijk wel een beetje eervolle vermeldingen te regenen voor Lekker Leven Met Minder! Onlangs stond ik in de Landleven, daarna kwam LekkerLevenMetMinder als 21e binnen in de lijst met 30 Handigste Studentenblogs, ondanks het feit dat dit niet eens speciaal een studentenblog is en dit weekend kreeg ik een mailtje dat het blog ook vermeld is op de website van de Volkskrant, bij een blog over het onderwerp ‘Zijn singles een ramp voor het milieu?‘ (Net als bijvoorbeeld Zuinigaan, die daar gisteren ook al even over blogde).

Hoewel ik het aantal reacties onder veel blogs vaak al heel bijzonder vind, is het ook wel bijzonder om te merken dat het blijkbaar misschien nog wel beter gelezen word dan ik in de gaten heb. En dat mensen dus ook regelmatig terug komen om een kijkje te nemen. Daar kan ik best wel een beetje stil van worden!

Nu ben ik eigenlijk ook best wel een beetje nieuwsgierig naar wie hier allemaal mee lezen, dus mocht je zin hebben om een berichtje achter te laten, doe het dan vooral! En zijn er ook nog dingen waar je graag meer over wilt weten/lezen? Ook daar ben ik wel heel benieuwd naar!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

31 Comments
 1. Wat leuk die vermeldingen. Ik weet wel dat ik ooit in een stukje van Sylvia Witteman genoemd werd, ik kreeg het er helemaal warm van ;-0.
  Ik lees hier dagelijks, maar dat wist je al..

 2. Super! Ik ben heel lang hier niet geweest, maar wel regelmatig in het begin van je blog. Superleuk nu ik weer allerlei oude-bekende-blogs aan hte lezen ben ik dit nu van je zie. Geniet ervan en ga vooral door.

 3. je weet dat ik dagelijks bij je leest en ik reageer ook wel eens. Hoe is het met je werkruimte, werk je nog steeds in de woonkamer of ben je alweer naart de werkkamer terug gegaan Cisca Servie

  1. Nee, ik zit er nog steeds! Bevalt erg goed 🙂 Als het straks warmer wordt, dan ga ik wel weer terug, denk ik, maar nu heb ik daar eerst nog wat schilderwerk te doen en vind ik het bij de kachel wel net zo lekker 😀

 4. Ik lees je berichten meestal via mijn mobiel of tablet. Reageren via de mobiele site is een crime! Hoe vaak ik al niet een reactie heb getypt en dat vervolgens de website blijft hangen… Daarom reageer ik eigenlijk niet meer, behalve als ik zoals nu aan mijn pc zit. 🙂
  Edith

 5. Ik kom regelmatig lurken. En als rechtgeaarde lurker reageer ik eigenlijk nooit. Omdat ik nieuwsgierig ben naar hoe anderen consuminderen en keuzes maken op het vlak van geld, werk en leven ben ik hier ooit terecht gekomen. Je schrijft goed en daarom kom ik terug. Ook wel trouwens omdat ik tussen de regels door graag lees hoe het met je gaat; je geeft net genoeg (of te weinig – het is maar hoe je het bekijkt) bloot over jezelf om daar nieuwsgierig naar te blijven 😉

 6. Ik lees je blog altijd, maar dat weet je wel. Je staat in mijn bloglijst en als er een nieuw berichtje is, kom ik even lezen. Als je een paar dagen niet blogt, mis ik je logjes. Je hebt een prettige manier van schrijven en goede tips!
  Ik heb er ook bewondering voor hoe je het nu in je eentje redt. In een toch wel groot huis. Met al dat klussen. Petje af!

  Liefs Frederique

 7. Ik heb je blog sinds kort ontdekt, heb het helemaal van begin af aan gelezen, en ben nu hier aanbeland! Dus voelde me wel geroepen om een berichtje te sturen. Je bent een bron van inspiratie ;-). Liefs, Anne-Co

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.