Voortgang rondom verkoop

Met de voortgang rondom de verkoop gaat het hier traag… héél traag. Het is met name met werk op het moment zó druk, dat ik gewoon niet weet waar ik de tijd vandaan moet halen om het huis op orde te krijgen. Eerst wilde ik het allemaal voor mijn verjaardag gedaan hebben, maar dat was gewoon niet haalbaar. Nu houd ik augustus maar in gedachten. Het huis op zich is niet zo heel veel werk, tenminste, dat is te overzien. Maar de tuin moet wel het een en ander in gebeuren. Dat kon de afgelopen tijd niet vanwege het slechte weer, maar kan nu wel weer opgepakt worden. Overigens is het niet zo dat daar niets aan gedaan is; langzaam maar zeker wordt er steeds iets opgepakt, maar even een flinke slag doorpakken zou mooi zijn.

Deze week staat ook weer helemaal vol, maar met een beetje geluk kan ik in ieder geval nog een keer maaien. Dan maar op de hoogste stand en vrij snel erna nog een keer, zodat er niet allemaal van die klonten op de grasmat blijven liggen.

Overigens hoop ik natuurlijk wel dat al dit harde werken zich straks uitbetaalt in wat meer reserve! Het zijn niet allemaal de best betalende klussen en een hoop dingen krijg ik ook pas betaald in september of oktober ofzo, maar dan is er in ieder geval wat onderweg. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat er ook nog wel wat geld uit gaat aan dingen die me wel veel plezier brengen, maar niet hoogst noodzakelijk zijn, heb ik het idee dat het weer een beetje de goede kant op gaat. Het is nu nog te vroeg om er wat over te zeggen, maar in september of oktober verwacht ik toch wel een aantal doelen gerealiseerd te hebben!

Is het bij jullie op het werk (of in en om het huis) op het moment ook druk, of kun je juist lekker meegenieten van de zomervakantie?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. wisselend.. de ene week werk ik 5 dagen deze week toevallig maar 3, dus gister heerlijk gezwommen met de kids 🙂 en ach werken is ook niet vervelend met dit prachtige weer! straks lekker even naar een speeltuin lopen met eigen kids en opvangkindje 😉 krijg er nog voor betaald ook 😉

  2. Is het dan een idee om het huis vokgend voorjaar in de verkoop te zetten? Bij ons lukte het een paar jaar geleden ook niet vanwege de drukte en toen kozen we voor het voorjaar in het volgende jaar. In het voorjaar ziet alles er ook zo mooi uit. En blijft dat nog maanden doen. Als je huis niet binnen een paar maanden verkocht is zit je in de wintermaanden. En snel verkopen scheelt ook weer in de opbrengst.
    En ik vond de tijd van de verkoop een heel drukke tijd. Ik stond zo ongeveer alleen maar schoon te maken. Manlief hier deed alle administratieve taken die bij een verhuizing horen en ook dat was best veel werk.

  3. Meer reserves is ook fijn, toch? Langzaam maar zeker kom je er wel met het huis. Ben trouwens erg benieuwd naar hoe het straks met de verkoop gaat. Leuk om het te volgen en uiteraard de eventuele verkoop en het zoeken naar een nieuw huis. Ik weet het natuurlijk niet, maar het klinkt altijd alsof je een (erg?) groot huis hebt. Voor jou alleen lijkt me een kleiner huis met een lagere hypotheek en minder onderhoud, heel verstandig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.