Even offline

Wat is het soms heerlijk om éven offline te zijn! Dit weekend had ik een trouwerij, vierde ik mijn verjaardag en had ik nog even tijd om lekker uit te puffen. Dat betekende wel dat er gewoon écht geen tijd was voor werk. Nu werk ik sowieso al nooit op mijn verjaardag, maar meestal heb ik de computer nog wel even aan, er is immers altijd wel wat tijd om te doden. Maar dit keer niet. En hoewel het dan minder is dat je op maandag bij het wakker worden verwelkomd wordt door bijna 500 nieuwe berichten (die ge-luk-kig niet allemaal even relevant zijn), is het wel heerlijk om gewoon even praktisch offline te zijn.

Op zich is het wel weer lekker dat de meeste plan-dingen waar ik zelf wat in te regelen heb weer even voorbij zijn. Voor mijn verjaardag moest ik natuurlijk het één en ander doen en voor de trouwerij had ik ook een aantal taken. Bovendien krijg je dan ook het ‘wat trek ik aan’, ‘wie doet m’n haar’, ‘hoe zit het met m’n make-up’, ‘wat geef je cadeau’, enzovoorts. Al met al niet alleen best stressvol, maar ook best wel een dure grap.

Wat dat betreft is het ook wel weer lekker dat het ‘gewone’ leven nu weer wat meer van start gaat. Even weer back to basics, weer gewoon opruimen, sparen, gezond eten, bewegen, enzovoorts. En vandaag nog even genieten van het mooie weer, maar dat komt ook wel goed!

Hebben jullie dit weekend nog wat leuks gedaan?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
  1. Een rustig weekend was het juist. Een paar uur bij opa en oma in de tuin helpen, een avondwandeling met een ijsje. En verder vooral niet zoveel. We hadden een drukke week gehad.
    Offline zijn is echt heel fijn, zo af en toe. Verplicht dus andere dingen moeten doen.

  2. Alsnog gefeliciteerd met je jaar erbij.

    Wij hebben een etentje gehad, een enorm eind gefietst en (bij toeval, maar geheel vrijwillig en met veel plezier) nogal wat geld uitgegeven aan nieuw meubilair. De economie moet tenslotte ook in stand gehouden worden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.