Kijken naar de sterren

Wie ook wel houdt van een beetje natuurgeweld en gratis entertainment, kan z’n slaapzak maar buiten leggen. Vannacht is er namelijk iets te zien dat veel weg heeft van een sterrenregen! Met ongeveer 68 vallende sterren per uur, hoef je volgens de experts maar een kwartier ofzo buiten te zitten om een vallende ster te zien. Nadeel is wel dat het hoogtepunt zo’n beetje rond half 4 ’s morgens lijkt te liggen, maar dan nog!

Wij hebben zaterdag ook al een paar vallende sterren gezien. Blijkbaar was die bijzondere gebeurtenis toen ook al aan de gang. Hoewel ik nog niet zeker weet of ik de hele nacht op ga blijven, wil ik zeker weer even gaan kijken. Dekentje erbij, wat eten en drinken, komt helemaal goed. En dan waarschijnlijk eerst nog tig vliegtuigen aanwijzen, voor er zo’n ster langskomt die duidelijk maakt dat de rest inderdaad vliegtuigen waren 😉

Ga jij de sterrenregen nog bekijken?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
  1. Op ene willekeurige heldere nacht zie bijna altijd wel minstens een vallende ster per kwartier. Gewoon een kwestie van de ogen de kost geven. De lanzame stipjes die vroeg in de nacht overkomen zijn meestal geen vliegtuigen, maar satelieten. Daarboven is het voor de satelieten nog steeds dag, terwijl het bij ons al nacht is, daarom lichten ze mooi op.

  2. Leuk, ben benieuwd! hopelijk gaat aankomende maand het sparen wat gemakkelijker (heb net je andere post ook gelezen), ik hoop dat het mij ook wat beter gaat lukken 🙂

  3. Heb in de vakantie al heel veel vallende sterren gezien, het was 's avonds al pikdonker daar. Vergeet je niet om "iets" te wensen?
    Veel plezier! Merel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.