Nieuwe Cashback Parade: gratis boodschappen

Voor wie de vorige keer heeft meegedaan, net te laat was of het compleet gemist heeft: er is weer een nieuwe Cashback Parade van Scoupy. Dat is een app (er is ook een website van, maar de app werkt het makkelijkst) waarmee je makkelijk kortingsbonnen kunt gebruiken en mee kunt doen aan cashback-acties. Vorige maand was er al eentje, waarbij je onder meer gratis cola, chips en pastasaus kon krijgen. Dit keer is het een soort combinatie van dingen die helemaal gratis zijn en dingen waar je nog de helft van de prijs voor moet betalen.

De helemaal gratis artikelen zijn:

– Autoweek
– Story
– Uncle Bens rijst of saus
– Coca Cola Zero
– Chio Borrel Bites
– Beckers kipsaté of frikandellen

Voor de halfvolle melk geldt 1 + 1 gratis, voor het Extreme-biertje betaal je de helft en ook voor de smeuïge ontbijtkoek moet je de helft afrekenen.

Mijn buurtsuper zou alle producten hebben, dus ik ben van de week even langs gegaan en heb inderdaad alle gratis producten gescoord, behalve de Autoweek. Als ik daar nog ergens anders tegenaan loop, dan is het mooi meegenomen. Verder natuurlijk direct alle aanvragen ingediend. Met die app gaat dat heel makkelijk; je scant eerst al de streepjescode om te kijken of je het goede product hebt, vervolgens maak je een foto van de bon en omdat ik al eerder mee had gedaan, stonden al mijn gegevens er verder nog in. Dan is het alleen nog een kwestie van op de knop ‘Verzenden’ drukken. Als het goed is krijg je dan binnen 48 uur je geld terug, niet gek, toch?

Toegegeven: ik zou de meeste dingen van het lijstje nooit kopen als ik er de volle prijs voor moest betalen (dan zijn er wel voordeligere alternatieven), maar zolang ik denk dat ik het wel op krijg of weg kan geven, haal ik het op deze manier toch in huis. Het komt meestal toch wel een keer van pas. Daarnaast houd ik de app sowieso in de gaten voor winacties of b.v. de korting op bioscoopkaartjes, die nu toevallig bij mij in de buurt van toepassing is!

Heb jij al meegedaan met deze nieuwe cashback parade? En kon je ook alles vinden?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
    1. Bij deze actie hebben ze idd een beperkt aantal producten beschikbaar, voor de zekerheid zorg ik daarom altijd dat ik meteen ga én meteen mijn bonnetjes inlever. Of tenminste, het app-gedeelte af maak. Ik kreeg vandaag mail dat al mijn aanvragen zijn goedgekeurd en dat het geld is overgemaakt, van het Scoupy-deel tenminste.

  1. Ik ga er toch maar weer eens beter op letten. Heb het een tijdje regelmatig gedaan, maar daar is een keer de klad ingekomen. Bedankt dus voor de tip!
    Groet, Hannie
    familie.dubbelop

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.