Wil jij een gratis Kakeibo (Japans kasboek)?

Wil jij een gratis Kakeibo t.w.v. 12,99 euro? Dan heb ik een hele leuke actie voor je. Zo lang de voorraad strekt ;-)

Het is nog steeds één van de best gelezen artikelen op LekkerLevenMetMinder.nl, het artikel over Kakeibo, de manier die Japanners gebruiken om zich rijk te sparen. En dat snap ik wel, want laten we wel wezen: als het uit Japan komt is het 9 van de 10 keer énorm slim doordacht én effectief. Destijds heb ik die methode uitgeprobeerd, maar in de praktijk vond ik het best lastig om dat steeds allemaal zelf op te schrijven. En het boek bestellen deed ik steeds maar niet. Maar inmiddels heb ik het wél en wat leuks voor jou. Wat? Lees vooral even door.

Een doos vol 😀

In maart sprak ik op het BLOOM Event in Utrecht. Dat deed ik in samenwerking met de uitgeverij van de Money Mindset-carddeck, Altamira. Ik vertelde op één van de podia over de transitie van uurtje-factuurtje naar oneindig schaalbaar en zij hadden een mooie stand ingericht waar mensen onder meer de carddeck konden aanschaffen – naast alle andere mooie boeken en kaartensets die zij in het assortiment hebben.

En je raadt het nu vast wel 😉 Een van de boeken die ze daar hadden staan, was Kakeibo! Omdat het zo’n leuke combinatie was, werd ter plekke besloten om bij aankoop van een Money Mindset-carddeck een exemplaar cadeau te geven en het leek mij leuk om die actie door te trekken.

Daarvoor heb ik een hele doos met Kakeibo-boeken meegekregen, die ik graag doorgeef!

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Adine Bloom Money Mindset KakeiboHoe krijg jij je eigen Kakeibo gratis?

Het werkt heel simpel: wanneer jij een exemplaar van de Money Mindset-carddeck bestelt en een review plaatst, krijg jij het boek Kakeibo (t.w.v. 12,99) gratis van mij toegestuurd.

Dit is zo lang de voorraad strekt (ik heb zo’n 20 boeken liggen en zal het aangeven als ze op zijn).

Belangrijk: stuur een screenshot van je review naar info [at] lekkerlevenmetminder [punt] nl, en vermeld daarbij ook het adres waar jouw gratis Kakeibo naartoe mag.

P.S. De Money Mindset-carddeck is 17,99 euro. Bestel je bij Bol, dan kun je er bijvoorbeeld een cadeaubon van 5 euro bij bestellen om gratis verzending te krijgen!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.