Verder met verhuizen

        Rubbermaid Products via Visual Hunt/CC BY
    

Nee, we gaan voorlopig nog nergens heen, maar toch ga ik verder met verhuizen. Het staat vandaag eindelijk op mijn lijstje, dus dan moet het ook gebeuren 😉 Ik heb namelijk ineens een driedubbele motivatie om verder op te ruimen:

1. Ik wil natuurlijk niet straks alles onuitgepakt weer meenemen, want in hoeverre heb je het dan écht nodig? Er zijn natuurlijk dingen die we nu niet nodig hebben, maar die later wel handig kunnen zijn (bv. kastjes waar we nu geen ruimte voor hebben of de zomerkleding). Nu heeft vriend erg weinig overbodige troep, dus gaat het vooral om alles wat ik vanuit mijn huis heb meegesleept naar zolder. Dat wil ik toch allemaal tenminste bekijken voor we weer vertrekken.

2. Familie gaat verhuizen, dus zij kunnen de dozen goed gebruiken.

3. Ik kwam op Pinterest een superleuk plaatje tegen van een soort home gym. Het lijkt me best wel leuk om een paar dingetjes te hebben, zodat je een goed plekje hebt om wat oefeningen te doen. Niet voor die 200+$ natuurlijk, gewoon met wat ik al heb.

En dus begin ik klein: vandaag gaat er één doos onder de loep. Hopelijk kan daar ook wat uit weg. Dan heb ik weer een halve vierkante meter vrij, hopelijk een doos leeg én is de kop er maar weer af. Want waarom wachten tot 1 januari, als je nu ook vast wat ‘goeds’ kunt doen?

Hoe motiveer jij jezelf om op te ruimen? Of zit dat er zo ingebakken dat je daar echt geen extra motivatie voor nodig hebt?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. Ik ben echt klaar met opruimen. Alles is netjes, tegenwoordig kunnen zelfs de kastdeuren open zonder dat er iets uitvalt. Ik weet precies waar de sleutels, het plakband en mijn roze trui zijn en ook de kaasschaaf, kerstballendoos en de vazen kan ik zo voor je pakken. Dussss… van dat blog af en aan de slag! 😉 Heel veel succes! xxx

  2. ik weet niet, af en toe doe ik gewoon iets. Meestal wanneer ik veel visite verwacht krijg ik daar energie voor 🙂 Wat helpt is kijken naar gemiste afleveringen van hoarders enzo (online googlen):)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.