Rare februari-maand

Goed voor mezelf zorgenVoor je het weet is zo’n maand dan alweer voorbij. Nu is februari ook wat korter dan andere maanden, maar toch… Februari was voor ons echt een hele aparte maand en van veel dingen kwam daarom niet veel terecht. Nou ja, dat ligt dan natuurlijk meer aan mezelf, maar ik merk dat ik bij grote veranderingen/berichten altijd weer even moet wennen en mezelf moet herstarten.

Want groot nieuws was er wel: vriend moet dit jaar een behoorlijk zware operatie ondergaan. Met risico, revalideren en de hele rataplan. Eerst hoefde het niet direct, toen wel, later weer niet. En in die tussentijd ben je dan eerst het nieuws aan het verwerken en er dan soort naar toe aan het werken/leven, om vervolgens weer te horen dat het later kan/moet, enzovoorts.

Tel dat op bij drukte met werk en nog een aantal andere ongelukkige omstandigheden en je zult misschien wel begrijpen dat februari niet helemaal de maand was waarin ik vol aanwezig was met bloggen en andere dingen.

Gisteren bedacht ik me ineens dat ik ook nog nieuwe doelen op ‘moest’ stellen voor maart. Omdat ik vermoed dat maart ook nog wel een beetje een rollercoaster-effect zal hebben, heb ik me beperkt tot een omzetdoel waarvan het geen drama is als ik het niet haal en het afmaken van mijn boekhouding. Die moet namelijk deze maand ook naar de boekhouder. Sterker nog; komende week eigenlijk. Gelukkig hoef ik alleen nog maar in te boeken, maar daar moet ik wel even een moment de tijd voor vinden.

Ik ga er in ieder geval weer even vol goede moed tegenaan, en probeer me verder deze maand niet zoveel extra druk te maken. Wat dat betreft heb ik wel even genoeg te doen, dacht ik zo 🙂

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Februari verliep hier ook niet erg soepel 🙁
    Gelukkig geen enorm ingrijpende dingen maar wel een terugslag in energie waardoor er financieel en huishoudelijk wat dingen uit de hand gelopen zijn.
    Jullie succes met wat er komen gaat!

  2. Vervelend dat er veel dingen anders lopen dan verwacht. Hopelijk knapt je vriend snel op.

    Maar…. waarom zou je per se doelen moeten en gaan stellen? Gewoon doen wat gedaan moet worden en uitgeven wat nodig is, dan is het toch goed? Ik snap niet zo goed waarom iedereen (in blogland) zichzelf zoveel oplegt? Is dat omdat anderen het ook doen?

  3. Sterkte met de operatie. Ik heb sinds ik in november druk werd met de ziekte van mijn schoonmoeder geen doelen meer gemaakt. Het enige doel dat ik nu heb is besparen en de rest dat komt later wel weer allemaal. is eigenlijk ook een doel…het loslaten van de doelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.