Cijfers januari en doelen februari

En dan zat januari er ineens helemaal op! Net voor het weekend schreef ik over de verschillende doelen die ik voor januari had en hoe het daarmee stond. Ik heb inmiddels alles voor de maand gefactureerd en kwam uit op 59% omzet ten opzichte van mijn doel. Maar: in de reacties zei Mariimma: ‘Gewoon iedere maand een top 3-5 maand en na een jaar heb je een geweldige omzet!’

En dat vond ik eigenlijk wel een hele mooie. Dus maakte ik een overzicht van de omzet per maand, over de afgelopen 10 jaar en markeerde ik de top 3 van beste maanden. Soms zit daar echt een enorm verschil tussen, soms liggen de bedragen redelijk bij elkaar. Hoewel ik dit jaar ‘maar’ op 59% van mijn target ben gekomen, heb ik nu wel mijn op een na beste Januari-maand gehad tot nu toe. Als ik kijk naar de gemiddelde omzet in januari, zit ik daar bijna 60% boven. Al met al ben ik dus gewoon ontzettend tevreden en blij met hoe het in januari is gegaan. Ondanks dat er best wat tegenslagen waren, heb ik gewoon toch behoorlijk wat werk verzet.

Doelen februari

Mijn doelen voor februari ga ik niet zo heel ingewikkeld maken. Ze worden weer onderverdeeld in Gezondheid, Financieel en Ontwikkeling:

Gezondheid

15 x sporten, waarvan tenminste 1x 10 kilometer (mag half wandelend, maar ik wil het rondje graag uitproberen)

Financieel

Omzettarget gelijk aan die van januari
Buffer + €1000

Ontwikkeling

Who says you can’t lezen (was me in januari niet helemaal gelukt)
Tenminste 4 nieuwe artikelen schrijven voor nieuwe website
Nieuwe visitekaartjes en blocs ontwerpen + laten drukken

Dan zijn er nog een paar kleine specifieke taakjes die ik hier niet helemaal ga benoemen, maar wat mij betreft is er weer genoeg te doen. En: februari is een wat kortere maand dan andere maanden, dus op sommige vlakken zal het ook best een beetje aanpoten zijn. Maakt niet uit, want zoals verschillende grootheden al zeiden: “Reach for the moon, even if you miss, you’ll end up among the stars”.

Wat ben jij allemaal van plan in februari?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Leuk dat je iets had aan mijn tip! 🙂

    Ik heb sowieso altijd seizoensinvloeden in mijn inkomsten plús vanwege het kleine aantal opdrachten en per opdrachten hoge omzet, fluctueert het nog eens extra. Dus dan is het niet realistisch om te verwachten dat er maandelijks even veel binnen komt.

    Ik ben bijvoorbeeld nu hard bezig om nog één en – liever nog – twee opdrachten binnen te krijgen voor de periode vóór de zomervakantie. In de zomervakantie ligt mijn werk namelijk een beetje stil. In juli en augustus ben ik meestal wel druk met nieuwe offertetrajecten, maar die gaan dan vervolgens meestal pas eind q3 lopen….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.