100 euro verdienen in 5 minuten doe je zo

100 euro verdienen 5 minuten

100 euro verdienen in 5 minuten. Er zijn dagen bij dat ik het niet red 😉 Via de Slack-groep werd ik op de hoogte gebracht van een leuke actie van Flatex.  Dit is een nieuwe online broker, die vanuit Duitsland opereert. Omdat ik tevreden ben met DEGIRO, had ik er tot nu toe nog niet veel aandacht aan besteed. Maar toen ik hoorde over deze actie, moest ik het gewoon even proberen. Dat is inmiddels gelukt, dus deel ik het ook graag met jullie. Want wie kan er nu niet 100 euro extra gebruiken?

Update: deze actie is voorbij en het is momenteel niet mogelijk om een nieuw account bij Flatex te openen. Je kunt wel nog een gratis account openen bij DEGIRO.

100 euro verdienen in 5 minuten doe je zo

Flatex is dus een nieuwe online broker, die behoorlijk aan de weg timmert. Hun grootste USP is dat ze geen transactiekosten rekenen, waar vrijwel al hun concurrenten dat wél doen.

Daar is overigens bést wat op af te dingen; die transactiekosten kun je bij DeGiro bijvoorbeeld ook vermijden als je gewoon binnen de kernselectie shopt.

Naast die belofte van geen transactiekosten, bieden ze momenteel een welkomstbonus van 100 euro. En dat is waar het interessant wordt.

Die welkomstbonus krijg je namelijk als je een nieuwe rekening opent en voor 30 september een transactie uitvoert.

Tip: Ik heb al van diverse mensen gehoord dat ze in het telefonische contact met een medewerker de toezegging hebben gekregen ALSNOG in aanmerking te komen voor de bonus, ook als het hen niet lukt om alles op tijd voor maandag te regelen. Dit vanwege de drukte. Probeer dus een medewerker aan de lijn te krijgen en vraag hier gewoon om. Bonustip: die medewerker krijg je het makkelijkst aan de lijn via de optie ‘Wachtwoord vergeten’.

Verder zouden er geen addertjes onder het gras zitten, zo liet ik mij vertellen. Dus ik nam de proef op de som; ik had best 5 minuten over om 100 euro te verdienen.

>> Open direct je rekening en claim jouw 100 euro hier <<

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Stap 1: Je opent de rekening

Als eerste open je dus een rekening bij Flatex. Dit kost je niets. En als je het via deze link doet, sponsor je LekkerLevenMetMinder.nl ook nog een beetje 😉

Het openen ging vrij eenvoudig. Dit was een kwestie van informatie invoeren. Let erop dat je ook een goed mobiel nummer doorgeeft; daarop krijg je een bevestigingscode die je weer nodig hebt om je aanvraag af te kunnen maken.

Vervolgens kreeg ik een sms’je met mijn klantnummer (heel belangrijk!) en mijn IBAN. Dat nummer gebruik ik straks om geld naartoe over te maken. Bewaar dit sms’je trouwens goed, want dat klantnummer gebruik je steeds opnieuw voor het inloggen. Je hebt ook een gebruikersnaam, maar het lukte mij in de eerste instantie alleen om in te loggen via het klantnummer.

In dit sms’je ontvang je ook het IBAN-nummer van je beleggingsrekening.

Het legitimeren/verifiëren vond ik iets omslachtiger. Ik had gekozen voor de telefonische verificatie; daarbij werd ik te woord gestaan door een vriendelijke Duitser. Het ging allemaal best soepel, maar ik had de indruk dat een foto van je paspoort doorsturen toch makkelijker was geweest. Dat doe ik de volgende keer dus 😉 Overigens is het dan wel handig om een duidelijke foto te sturen; ik heb gehoord van vertraging vanwege onduidelijke foto’s.

Doe je dit last-minute, dan zou ik wél de telefonische verificatie gebruiken. Die wordt namelijk wél vrijwel meteen doorgevoerd.

Na het openen van je rekening en het doorvoeren van die verificatie, duurt het ongeveer een dag voor je rekening geopend is. Houd hier dus rekening mee als je ook die 100 euro wilt verdienen; dat duurt langer dan 5 minuten 😉

Afronden

Als je verificatie bevestigd is, moet je nog twee dingen doen:

 1. De app flatXSecure installeren; en
 2. Je risicoklasse bepalen

De app kun je zien als een soort random reader/tan-code-spuger; die gebruik je steeds om transacties te ondertekenen.

Ik had mijn risicoklasse eerst op B of C gezet, maar dat moest ik bij het uitvoeren van een transactie alsnog aanpassen.

Goed om te weten: je aanmelding is persoonlijk en niet aan een adres gebonden. En: Flatex is gewoon een financiële instelling, dus ze vragen best veel informatie van je en je moet je legitimeren.

Stap 2: Je zet er geld op en koopt iets

Ik had in principe hier geld kunnen storten om ook een VWRL te kopen, net zoals ik normaal in mijn beleggingsportefeuille doe. Maar: ik had begrepen dat je ook gewoon een aandeel voor vrijwel niets kon kopen en dan alsnog de welkomstbonus kon opstrijken.

Ik besloot te gaan voor de goedkoopste ETF die ik kon vinden. Hiervoor had ik ongeveer 7 euro nodig, dus ik maakte 8 euro over van mijn betaalrekening naar mijn nieuwe Flatex-beleggingsrekening. Iets extra, want ik wilde geen tijd verliezen en de actie mislopen.

Dit lukte best heel snel. Vervolgens kocht ik dus de goedkoopste ETF die ik kon vinden. In deze video zie je hoe ik dat heb gedaan:

Zoals je ziet heb ik niet heel moeilijk gedaan: gewoon gesorteerd op prijs en vervolgens de goedkoopste gekozen. Omdat die veel meer risico met zich meebracht dan het profiel dat ik in de eerste instantie had ingesteld, moest ik dat eerst nog even aanpassen.

Ik zette dit naar de hoogste klasse, zodat ik zeker goed zat.

Stap 3: Wachten tot je 100 euro is bijgeschreven

Toen was het even wachten. Ik voerde mijn transactie op vrijdag in en heb maandag weer ingelogd. De 100 euro bleek inderdaad te zijn bijgeschreven!

Stap 4: Je bonus overboeken naar je betaalrekening

Nu zou ik die 100 euro natuurlijk kunnen gebruiken om hier een mooie portefeuille te starten.

Maar het hoeft niet.

In de actievoorwaarden staat namelijk niets over dat je het bedrag een bepaalde periode moet laten staan. Daarom koos ik ervoor om die 100 euro (plus de ene euro die nog over was van mijn aankoop) weer terug over te maken naar mijn gewone betaalrekening.

100 euro verdienen in 5 minutenOm je geld weer op je betaalrekening te krijgen, ga je als volgt te werk:

 1. Verkoop eventueel je aandeel (Rekening > Portefeuille > V (van verkopen) – dit hoeft natuurlijk niet, je kunt ook alleen die 100 euro eraf halen)
 2. Ga naar Rekening > Overboeken en vul het bedrag aan dat bij ‘Besteedbaar‘ staat
 3. Doorloop de verdere stappen

En voilà: binnen 4 uur stond het erop. Ik wist niet dat 100 euro verdienen zó makkelijk kon zijn 😉 Oké, misschien duurde het allemaal bij elkaar nét even iets langer dan 5 minuten, maar veel scheelt het niet.

Hoe kan dit?

100 euro verdienen in 5 minuten, dat kan toch niet? Hoe kan het dat zo’n actie werkt? Daar heb ik natuurlijk ook wat onderzoek naar gedaan.

Flatex verdient het geld vooral in de vorm van commissies van partijen waarmee ze samenwerken. In Nederland kan dat niet, omdat we hier een provisieverbod kennen. Dat is daar echter niet het geval. Hierdoor kunnen ze dus wél geld verdienen aan transacties, zonder daadwerkelijk transactiekosten te berekenen.

Het is wel goed om dan te weten dat de provisies soms worden verwerkt in de aan- of verkoop van een ETF. Dat kan betekenen dat je bij Flatex dus iets meer voor een ETF betaalt dan bij bijvoorbeeld DeGiro. Hoeft niet, maar het is goed om dat even te vergelijken als je iets wilt doen.

En: zo’n actie levert Flatex natuurlijk enorm veel bekendheid op. Plus: je gebruikt je persoonsgegevens bij het aanmelden, dus die hebben ze ook.

Als het gewoon een willekeurige partij zou zijn, had ik me zelfs voor die 100 euro niet aangemeld. Dit is echter een bank met banklicentie, in een land (Duitsland) dat privacy behoorlijk hoog in het vaandel heeft en die net als Nederland een behoorlijk strenge variant van de AVG hanteert. Daarom durfde ik het in dit geval wel aan.

Wat als je nu klant wilt blijven?

Je kunt natuurlijk ook gewoon klant blijven bij Flatex. Ze rekenen inderdaad geen transactiekosten en ook het openen en aanhouden van de rekening is gratis.

Bovendien staat er in de actievoorwaarden wél dit: “Flatex behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te beëindigen en de welkomstbonus van 100 EUR terug te vorderen in het geval van een schending van deze voorwaarden of enige bepaling van het toepasselijke recht op grond van de redelijke discretie van Flatex.”

Ook daarvoor lijkt het me handiger om dat ene ETF van 7 euro gewoon lekker te laten staan. Gewoon voor de zekerheid, want in principe staat er niets in de voorwaarden dat je op deze manier zou schenden.

Wel een puntje van aandacht: het bedrijf heeft geen Nederlandse AFM-vergunning. Wel heeft het een vergunning van de Duitse equivalent, de BaFIN. Je effecten worden hier ook gewoon ondergebracht in een apart bewaarbedrijf én ze worden niet uitgeleend. Dat mag namelijk niet volgens de Duitse wet. Dat is anders dan in Nederland; daar moet je vaak wat extra betalen als je wilt dat je effecten niet worden uitgeleend.

Omdat Flatex onder het Duitse depositogarantiestelsel valt, zijn bedragen tot 100.000 euro verzekerd.

Uiteraard kun je hier later altijd nog uitgebreid naar kijken. Ik houd mijn rekening zelf ook nog even aan; wie weet dat ik er op een later moment wél gebruik van wil gaan maken. In dat geval ga ik wel eerst nog even goed uitzoeken op welke momenten ik beter voor Flatex kan kiezen en op welke momenten DeGiro gunstiger voor mij uitpakt.

Maar: als je gebruik wilt maken van de actie met 100 euro transactietegoed, dan moet je er dus snel bij zijn; je eerste transactie moet dan voor 30 september gedaan zijn. Als de actie straks nog wordt verlengd, dan meld ik dat hier uiteraard.

En wat als je dit na 30 september 2019 leest?

Het kan natuurlijk zijn dat je deze actie pas NA 30 september bent tegengekomen. Zit er dan helemaal geen bonus meer in voor jou?

JAWEL!

Maar: wel onder hele andere voorwaarden. En als ik heel eerlijk ben, vind ik die een stuk minder aantrekkelijk.

Als je in de periode tussen 30 september en 31 december 2019 een beleggingsrekening opent, dan kun je tot 175 euro bonus krijgen. Die bonus is echter wel gekoppeld aan het aantal transacties en daarmee een stuk minder vrijblijvend dan de hierboven beschreven actie.

Deze bonusactie werkt als volgt:

Als je tussen de 25 en 74 transacties uitvoert, krijg je een bonus van 25 euro. Voer je 75 tot 174 transacties uit, dan ontvang je 75 euro. Vanaf 175 transacties geldt een bonus van 175 euro. En voor minder dan 25 transacties krijg je dus niets.

Bovendien gaat het ook nog eens om orders met een waarde van minimaal 2.500 euro. Dan moet je dus óf met ruim 400.000 euro gaan schuiven, of steeds dezelfde 2.500 euro heen en weer schuiven. Ze rekenen dan wel geen transactiekosten, maar je tijd is ook niet gratis 😉

Wat vind jij van deze actie van Flatex?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

42 Comments
 1. Wow, mooie actie. Ik ben bij zoiets vaak terughoudend vanwege de consequenties bij de belastingaangifte. Weer ergens een rekening erbij, waarvan je maar moet hopen dat je een fiscaal jaaroverzicht ontvangt dat ook nog bij de NL situatie past… Heb jij daar al ervaring mee?

  1. Nee, eigenlijk krijg ik altijd overal een overzicht. En dit zou dan misschien de enige ‘niet’ zijn, maar die kan ik wel onthouden. Bovendien gaat het dan momenteel maar om 7 euro die hier staat (aangezien ik de bonus heb overgemaakt naar mijn gewone betaalrekening), dus zelfs als ik die zou vergeten, zou ik daar in dit geval vast geen grote problemen mee krijgen.

 2. Ik dacht precies hetzelfde wat V dacht, en het is misschien makkelijk verdiend geld, maar je moet wel al je gegevens opsturen naar een bedrijf wat niet onder de Nederlandse wetgeving valt, hoe zit dat met het doorgeven van die gegevens aan derden, waar je dan weer door wordt platgebeld enz? Honderd euro is natuurlijk een mooi bedrag om in (toch best veel meer dan) 5 minuten te verdienen, maar ik laat deze kans maar aan me voorbij gaan.

  1. Goed punt! Ik heb daarom even gekeken hoe Duitsland omgaat met gegevensbescherming en privacy en zij zijn daarin nog strikter dan ze in Nederland zijn, vandaar dat ik het wel aandurfde. Maar ik had dit ook zeker niet gedaan bij een commerciële partij in Roemenië, om maar iets te noemen (Flatex is gewoon een financiële instelling met een bankvergunning, dus dat zou hetzelfde zijn als wanneer een Duitser bij ING van zo’n actie gebruikmaakt).

 3. Maak van 5 minuten werk in mijn geval gerust veel meer, en een hoop ergernis. Heb in de loop van 4 dagen al 6 keer op en neer moeten mailen en wacht nog steeds op de bonus, dus wees gewaarschuwd

  1. Oh, dat is heel vervelend, dat is niet mijn ervaring! Heb je de verificatie met een foto gedaan? Ik las vandaag ergens anders ook dat dat wat vertraging kon opleveren. Ik had de bonus binnen een werkdag (wel met weekend ertussen, maar ik heb toen ook niet ingelogd, dus weet niet zeker of ik hem niet al eerder had) op mijn account staan en heb geen enkele keer hoeven mailen. Hopelijk wordt hij voor jou ook snel bijgeschreven!

 4. Mooie actie inderdaad! Ik heb al meer gelezen over Flatex, maar weet niet hoe aantrekkelijk / handig ik het vind om twee brokers te hebben (beleg ook via Degiro). Weet jij of je je rekening moet aanhouden of kun je die ook gewoon weer vrij snel na deze actie weer sluiten?

  1. In de voorwaarden staat er niets over dat je hem moet aanhouden. Ik heb zelf dus voor de zekerheid die aangekochte ETF van 7 euro even laten staan, maar de 100 euro bonus er wél afgehaald. Dan heb ik hem ‘aangehouden’, maar staat er geen noemenswaardig bedrag op, dat ik liever bij DeGiro zou hebben.

   Om precies dezelfde reden trouwens; een beetje overzicht vind ik ook prettig. Ik heb al een beleggingsrekening bij BND i.v.m. pensioen en leg maandelijks in bij DeGiro én heb nog mijn Peaks-account. Daar heb ik echt niet speciaal een extra beleggingsrekening bij nodig. Maar deze actie was gewoon even te leuk om het niet ten minste uit te proberen 😉

 5. Wel vreemd eigenlijk dat ondanks commissie in Nederland verboden is er wel partijen vanuit het buitenland in Nederland mogen opereren met dit soort structuren. Ik vind het juist heel prettig dat die hele structuur is afgeschaft -> ik weet liever precies waar ik voor betaal. Wel leuke manier om even 100 euro te verdienen.

  1. Ja, ik vind het ook fijn dat die structuur hier is afgeschaft, vooral omdat vaak totaal niet helder is waar/wanneer/hoeveel je betaalt. Maar zo pakt het inderdaad leuk uit (hoewel je in Nederland ook vaak wel welkomstbonussen kunt krijgen voor dit soort dingen; uiteindelijk levert een klant hoe dan ook geld op).

  1. Ja, ik houd wel van overzicht 😉 Daarom heb ik ook niet bijvoorbeeld een VWRL van 70-80 euro gekocht, maar gewoon de allergoedkoopste ETF, zodat ik het ook even kan laten staan, zonder het verder in de gaten te hoeven houden of echt de behoefte te voelen om ‘m over te zetten naar mijn portefeuille bij DeGiro.

 6. Wauw! Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn..? Ik vraag mij dan altijd af of er niet toch nog ergens een addertje onder het gras zit… Maar ik ga het wel proberen, want ik ben stiekem wel heel erg benieuwd. Kan ik die €100,- euro weer gebruiken voor bij deGrio.. 🙂

  1. Daarom heb ik het ook eerst even geprobeerd, voor ik wat zei. Maar ik heb ‘m tot nu toe niet kunnen ontdekken en die 100 euro staat inmiddels veilig op mijn spaarrekening. Ik heb ook nog wat online research gedaan, maar ook daar verder geen andere dingen gevonden dan wat ik in het artikel al heb genoemd. Het levert hen natuurlijk ook enorme naamsbekendheid op. Zonder deze actie had ik bijvoorbeeld geen reden gehad om erover te schrijven. Nu trekt deze site alleen al per maand zo’n 80.000 unieke bezoekers en ik zal vast niet de enige zijn die hier wat over vertelt! Als je daar dan betaalde samenwerkingen voor moet aangaan, dan ben je misschien wel veel meer geld kwijt.

 7. Ik kom er niet in bij het webfiliaal met de sms code die ze me toegestuurd hebben en dat terwijl ik gisteren de storting al gedaan heb. Aangezien het allemaal voor de 30e moet gebeuren denk ik dat ik die 100 euro op mijn buik kan schrijven. 🙁

  1. Heb je de verificatie al helemaal doorlopen? En wat lukt er precies niet, het inloggen? Daarvoor gebruik je je klantnummer dat via sms is toegestuurd. Ik heb zelf eerst een bevestigingscode toegestuurd gekregen, die was voor de bevestiging van het mobiele nummer. Daarna volgde een sms met gebruikersnaam en klantnummer (ik moet steeds dat klantnummer gebruiken, want ik kwam er met de gebruikersnaam – in ieder geval de eerste paar x – niet in). En daarna kun je signeeropdrachten e.d. met de app doen, zoals in het artikel beschreven.

   Hopelijk lukt het zo wel!

  1. Heb je verificatie via telefoon of via foto gedaan? Ik kreeg direct (dus nadat ik mijn nummer had ingevoerd) de bevestigingscode om mijn nummer te verifiëren. Daarna in vrijwel dezelfde adem het klantnummer e.d. Maar ik heb die verificatie telefonisch via de helpdesk gedaan, waardoor daar dus geen verwerkingstijd bij zat, behalve de paar minuten dat ik met die man aan de telefoon zat… Ik heb daar verder geen extra bevestiging/verificatie-sms meer van gehad, maar heb gewoon zelf ingelogd om te checken of ik er al bij kon, kon overmaken en kon handelen.

 8. Inmiddels alsnog gelukt! 🙂
  Het was totaal niet duidelijk dat ik ook nog een apart inlogwachtwoord via hen per sms zou krijgen. Die kreeg ik pas een uurtje geleden.
  Als je de klantenservice belt en je kiest voor wachtwoord vergeten, moet je je klantnummer en een ’telefoonpincode’ intoetsen. Ik kon me niet herinneren dat ik zo’n pincode aangemaakt had, maar ik heb voor dit soort dingetjes wel een paar standaarden die ik gebruik. Na 6x proberen dacht ik, ik kies wel voor ‘spreek een medewerker’. Die gaf vervolgens aan dat die telefoonpincode die onder de optie wachtwoord vergeten helemaal niet meer in gebruik is. Verwarring alom dus. Maar ondertussen kreeg ik wel de sms met het wachtwoord dus net alsnog de order geplaatst. Eind goed al goed. Nu nog wachten op die 100 euro.

  Maarre 5 minuten… dat is wat te optimitisch. Ik moest er wel wat meer geduld voor hebben 😉

 9. He he het is gelukt! Na bijna 4 dagen haha. Maar ik kan erin. Ik kan alleen nergens vinden hoe ik geld over kan boeken… kan je me dat uitleggen? #beginner #peaksismakkelijker ☺️

 10. Dit is wat er staat, nadat je alles hebt ingevuld:
  Zodra wij uw aanvraag intern hebben afgerond en uw identificatiestorting hebben ontvangen, versturen wij u per SMS een initiële toegangscode. Vervolgens kunt u op de flatex website inloggen met uw klantnummer of gebruikersnaam en de initiële toegangscode als wachtwoord. U komt dan in het Webfiliaal, waar u meteen gevraagd wordt het initiële wachtwoord te wijzigen. Daarna kunt u direct aan de slag.

  Maandag maar even bellen.

  1. Zeker doen!! Ik heb al van een paar mensen gehoord die de helpdesk hebben gebeld (snelst lijkt te zijn via de optie ‘wachtwoord vergeten’) en waarbij de medewerker een aantekening heeft gemaakt dat je sws in aanmerking komt voor de bonus, omdat de vertraging bij hen ligt en jij erg je best hebt gedaan om het wél op tijd te regelen ?

 11. Hi Adine,

  Ik was helemaal enthousiast bij het lezen van je bericht. En hoewel ik normaal altijd sceptisch ben, heb ik nu een gokje gewaagd. Sorry, maar ik vond het heel veel gedoe om de rekening te openen. Uiteindelijk had ik toegang en kon ik niet bij de functies zoals jij ze in je filmpje had. Misschien goed om voortaan te vermelden dat het iets langer duurt dan 5 minuten en dat je geen leek in de effectenhandel moet zijn. Uiteindelijk heb ik een mail gestuurd om de rekening te verwijderen.

  1. Oh, dan ben ik wel benieuwd bij welke functies jij niet kon… Hier was de wachttijd – zoals ik in het artikel ook had aangegeven – wel wat langer dan 5 minuten, maar qua werk heb ik er echt niet veel meer tijd aan hoeven spenderen. In ieder geval jammer dat je het zo hebt ervaren!

 12. Ik kon geen etf zoeken en selecteren zoals jij dat gedaan had. En ik kon ook geen risicocategorie selecteren. In mijn beleving duurden alle handelingen om überhaupt de account aan te maken ook al een tijd. Maar goed, wat voor de een werkt werkt voor de ander niet. Iig dank voor je reactie!

 13. Heb meteen op 25 september actie ondernomen, tot op vandaag geen sms met toegangscode ontvangen, voelt als vertragingen, juist om uitbetaling 100 euro bonus uit de weg te gaan ??

  1. Ik heb al van diverse mensen gehoord dat ze in het telefonische contact met een medewerker de toezegging hebben gekregen ALSNOG in aanmerking te komen voor de bonus, ook als het hen niet lukt om alles op tijd voor maandag te regelen. Dit vanwege de drukte. Probeer dus een medewerker aan de lijn te krijgen en vraag hier gewoon om. Bonustip: die medewerker krijg je het makkelijkst aan de lijn via de optie ‘Wachtwoord vergeten’.

   Dat zou ik als ik jou was ook even doen, want als je op 25 september al actie hebt ondernomen, dan lijkt het mij dat je zéker je best hebt gedaan om op tijd alles te regelen en ligt het probleem niet bij jou.

 14. Zojuist de €100,- bijgeschreven op Flatex en overgeboekt naar mijn rekening, heeft uiteindelijk al met al een weekje geduurd door de vertragingen. Thanks voor de tip

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.