Inspiratie voor 2020: dit is voor mij ‘goed met geld’

goed met geld lekkerlevenmetminder

Een paar weekjes terug was ik te gast in de Goed met Geld-podcast. En inmiddels staat de aflevering online! Het leek me leuk om daar het nieuwe jaar mee af te trappen, voor een beetje inspiratie tijdens je komende ochtendwandelingetjes, in de auto of waar dan ook.

De Goed met Geld-podcast

De Goed met Geld-podcast wordt gehost door Bas en Arjan. Veel bekende finance-bloggers (denk aan Tom, Geldnerd, Chris) gingen me al voor en ik had al zó veel mooie verhalen van hen gehoord, dat ik natuurlijk – uiteraard inwendig – even flink heb gejuicht toen ik ook werd gevraagd om mee te doen.

Het resultaat kun je hier beluisteren:

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Meer luisteren

En mocht je nu nóg meer willen luisteren, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom op mijn eigen podcast. Die vind je HIER op Spotify en HIER op iTunes.

Wil je ergens meer over horen of heb ik je al geïnspireerd? Dan vind ik het natuurlijk superleuk om dat van je te horen. Dat kan door een review achter te laten, een berichtje te sturen of natuurlijk door de podcast ook met anderen te delen.

Ik heb ontzettend veel zin om van 2020 weer een GE-WEL-DIG jaar te maken en ik hoop dat je met me meedoet. Zonder jullie positiviteit, lieve berichten, waardevolle inzichten en interessante meningen voelt het niet compleet 😉

Bedankt voor al jullie support in 2019, let’s ROCK 2020!

(Ook leuk: Leren via podcasts)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.