Ik heb je hulp nodig!

stemmen dutch podcast awards

Wat een week! Ja, ik weet dat hij nog maar drie dagen begonnen is, maar er is behoorlijk wat aan het rollen. Ik doe natuurlijk al zo’n 10 jaar m’n best om geld in Nederland wat uit de taboesfeer te halen. Om mensen te helpen slimmer met hun geld om te gaan, zodat ze meer vrijheid ervaren. En ineens komt er van alles in een stroomversnelling. Dat kan zelfs nóg harder gaan, maar daar heb ik jouw hulp voor nodig!

Dutch Podcast Awards

Je kent natuurlijk dit blog, anders was je hier niet. Maar het is niet het enige kanaal dat ik gebruik om mijn missie uit te dragen. Dat doe ik sinds vorig jaar ook via de Money Mind Podcast.

En die podcast is nu genomineerd voor een Dutch Podcast Award. En heel eerlijk: die zou ik héél graag winnen. Dat betekent namelijk – hoop ik – ook een mooie kans om het onderwerp ‘geld’ bespreekbaar te maken onder een veel groter publiek.

Ik deed laatst al een oproep voor hulp bij de nominatie en dankzij jullie massale steun is dat gelukt.

Dus nu heb ik nog één (of nou ja, twee…) verzoekje(s):

Zou je ook willen stemmen?

Dat kan via deze pagina.

De podcast staat onder Brand Story Award en heet dus Money Mind Podcast. Als je goed kijkt, zie je m’n hoofd wel ergens staan 😉

Het kost je een paar seconden van je tijd en je zou mij er énorm mee helpen ??

En mocht je nu nóg meer willen doen, dan kun je natuurlijk ook altijd dit bericht delen in jouw netwerk. Of m’n post op Facebook of LinkedIn. (Die Happy Dance is uiteraard pre-zwangerschap; momenteel heb ik geloof ik een groothoeklens nodig :’))

Alvast héél erg bedankt!

P.S. Ik zal morgen nog even wat meer delen over die die andere dingen die ‘aan het rollen’ zijn!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.