VIDM Award Friesland gewonnen! En stem je weer mee?

vrouw in de media award gewonnen

Het is maandagochtend, rond kwart voor zes. Ik zit in de sportschool (doe ik heel vroeg, zodat ik geen oppas nodig heb en toch een routine kan krijgen) op zo’n apparaat waarbij je steeds even moet wachten voor je weer opnieuw eraan mag hangen. Mooi moment om even mijn mail te kijken. Had ik ’s morgens nog niet gedaan, omdat ik dacht dat het fijn was om in mijn eigen energie te beginnen. En wat zie ik: de avond ervoor had ik al mail. Ik heb de VIDM Award 2022 voor Friesland gewonnen!!!!

Wat is de VIDM Award?

Ik viel nog net niet van dat apparaat af. Want dit wilde ik héél graag. Ik had er niet voor niets de twee weken voorafgaand aan dat bericht elke dag iets voor gedaan. Hier geschreven, mijn mailinglijst aangeschreven, iedereen geappt, veel gedeeld op social media.

Zo’n prijs winnen leek me namelijk een fantastische manier om mijn missie – 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden – onder de aandacht te brengen.

Daarnaast sloot het thema van de Award ook mooi aan bij die missie: net zo goed als er nog veel te weinig vrouwen financieel vrij zijn en zich comfortabel voelen bij het omgaan met geld, zijn er ook nog veel te weinig vrouwelijke experts zichtbaar in de media.

En net zo goed als ik ga voor die 1 miljoen, omdat het de wereld voor mijn dochter dan anders maakt, wil ik óók dat mijn dochter opgroeit in een tijd waarin ze meer dan genoeg vrouwelijke rolmodellen op tv ziet. En dan niet omdat ze er toevallig mooi uitzien, maar omdat ze ook inhoudelijk wat te brengen hebben.

Daar zet de organisatie VIDM zich voor in, en één van de manieren waarop ze dat doen, is door jaarlijks de Vrouw in de Media Award uit te reiken. Eerst op provincieniveau, daarna op landelijk niveau. En omdat ik die voor Friesland gewonnen heb, mag ik ook door naar de landelijke verkiezing.

Ik kan jouw stem dus weer heel goed gebruiken. Wil je (weer) op mij stemmen?

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Dankjewel

Allereerst voor het stemmen vorige keer. En ook als je nog een motivatie hebt achtergelaten. Uit het juryrapport bleek namelijk dat dát de doorslag had gegeven. Dankzij het aantal stemmen ben ik in de top 3 gekomen, maar de motivaties lieten de jury zien dat waar ik me al ruim 10 jaar voor inzet – financieel bewustzijn vergroten  en praktische handvatten geven als het gaat om geld – ook echt impact maakt.

Ik zeg heel eerlijk: ik vind die prijs fantastisch, maar die reacties lezen was wat écht impact op me maakte. Als je veel online doet en van alles overal neerzet (ik heb inmiddels tientallen video’s gemaakt, honderden podcasts en duizenden artikelen/blogs geschreven), krijg je dat niet altijd zo duidelijk terug. Maar nu kwam dat dus wél heel duidelijk naar voren.

Dus dankjewel. Als je hebt gestemd.

En natuurlijk alvast dankjewel als je (weer) wilt stemmen. De stembussen sluiten 31 januari en de uitslag wordt op 6 februari bekend gemaakt. Ik houd je op de hoogte 😉

Stemmen kan hier, ik sta als vierde vermeld – Adine Faber-Versluis.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
  1. Hoi Adine, wat goed! Tuurlijk heb ik weer op je gestemd, maar de andere genomineerden zijn ook op veel verschillende boeiende gebieden bezig! Dus als je wint extra knap. Groet, Marieke

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.